Szekeres Viktor

Végre véget ér a Kés/alatt

Egyszer minden sorozat véget ér a rajongók nagy bánatára, azonban akadnak olyan sorozatok, melyek befejezésének még a rajongók is örülnek. Ilyen például a Kés/alatt, vagyis a Nip/Tuck A széria általános vélemények szerint az elmúlt évadokban elérte mélypontját, azonban mivel tavaly az FX csatorna két évadot rendelt a sorozatból, ezért a készítőknek még 19 részt kellett produkálniuk a Miamiból Los Angeles-be költöző évadot követően. Ez pedig nem ment olyan gördülékenyen, hiszen az egykor 3-4 milliós nézettséggel bíró sorozatot mostanában már csak másfél millióan nézik Amerikában.


A csatorna eredetileg azt tervezte, hogy valamikor 2011-ben kezd neki az utolsó, 9 részes hetedik évadnak, de végül az a döntés született, hogy a Nip/Tuck záróepizódjai nem sokkal a hatodik szezon után, január 6-tól adásba kerülnek. Ez azt jelenti, hogy a széria március 3-án fog véget érni olyan vendégszereplőkkel, mint Mario Lopez, Donna Mills, Joan Van Ark, Melanie Griffith, Frances Conroy és Joan Rivers.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kakateve #4
    Végre vége??? Ez most vicc???

    Teljes mértékben egyetértek az első hozzászólóval!!!
  • winnie #3
    azért nagy pozitívum, hogy valódi befejezése lesz, nem csak bejelentik, hogy nem kell több rész.
  • ZeGa #2
    Én is pontosan így vagyok vele. Én is elbírnám nézni még egy darabig. Kár, hogy vége lesz, de egyszer, sajnos minden jónak vége szakad :(
  • Broafka #1
    *nyád! :D

    én nem vártam már hogy véget érjen, szerintem tök jó sorozat, sajnálom inkább hogy véget ért