Szekeres Viktor

Itthon bukta a Zombieland


Itthon a héten a Zombieland és Az informátor! számított kommerszebb hollywoodi premiernek, de a két film fej-fej mellett szerepelt gyengén: előbbit Budapesten 5669-en, utóbbit 5194-en látták, ami a fővárosi toplistán az 5-6. helyre volt elegendő. (Országos szinten, a pár ezer vidéki nézővel kiegészülve a Zombieland 7358, Az informátor! 6257 nézőt érdekelt.


A két nagyoknak szóló film mellett két gyerekfilm borzolta, illetve borzolhatta volna a kedélyeket, de az Astroboy 2953 budapesti nézőjéhez mindössze 1266 vidéki csatlakozott, ami a 8. helyhez volt elegendő, míg a Thomas - A nagy felfedezést kevés előadáson 861-en látták.



Itthon az első helyen egy 60%-os zuhanás után még mindig az Alkonyat - Újhold az első: Budapesten már 101938-an, míg az országban 201210-en látták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #16
    Szerintem jó film volt a Zombieland, kellenek az ilyen könnyebb hangvételű komolytalan filmek is.
  • Jubei #15
    Én meg türelmetlen vagyok és ezért nem nézek moziban filmet és ezért töltöm le nincs kedvem 1-2 hónapot várni egy filmre mire moziba kerül avatárt is szépen le fogom tölteni, bár úgy is tudom hogy kibaszott nagy szar film lesz.
  • Hornymut #14
    Én lusta ember vagyok, nem türelmes :-D
    De viccet félretéve általában várok pár hónapot, hogy hátha eljut mifelénk is az adott film, de ez sem mindig történik meg. Akkor marad a DVD, ami meg nem olcsó mulatság, és inkább adok ki pénzt olyan filmre, aminél tudom mire számítsak, mint egy olyanra, amit nem is láttam.
    Reménykedem, hogy valami csoda folytán láthatom a moziban a művet, a Drag Me To Hell is két hónapos késéssel de eljutott hozzánk is :-)
  • winnie #13
    tök rendes vagy, köszi a tanácsot, de sajnos esélytelen:((

    jó ez a tévés elkötelezettséged, de nem szoktam olyan sokat tévét nézni, nem akarom időponthoz kötni magam, akkor jó sorozatozni, amikor ráér az ember. ráadásul a tv2 és az rtl klub jóval előttem jár a született feleségekben vagy a smallville-ben vagy a kemény zsarukban vagy az alias-ban. mint ahogy a viasat is a helyszínelőkben, vagy a cool a 24-ben.

    ez utóbbit, a 24-et jó lenne egyszer szintre hozni, de tavaly november óta az 5x07-nél vagyok és 2,5 évadot ledarálni, hogy elérjek a nyolcadikhoz, nem egyszerű.

    még szerencse, hogy a sorozat nem olyan, mint a vonat. a sorozat megvár. nem szalad el.
  • Csak77 #12
    Jólvan öregem, ezentúl te is várdd meg amíg az RTL klub, vagy a TV2 leadja a 4-5 sorozatod legújabb részét.
  • winnie #11
    lehet, hogy én fogalmaztam rosszul és nem ezért nem értetted meg, amit akarok írni. nézd el. nem a letöltés ellen írtam, csak az lenne a jó, hogy, aki letölt, az ne olyasmivel ideologizáljon, hogy "kényszer", mert 1-2 hetet képtelen várni. és EZ az újhold-effekt. hogy valaki csak azért akar azonnal látni egy filmet mert éppen akkor mutatták be magyarországon. eddig tudott várni, de amikor már más is megnézheti, akkor nem tud. és akkor "kényszerül".

    biztos van, aki kényszerből tölt le, akinek kényszerből kell filmet néznie, de éppen a mondandóm könnyebb megértése miatt írtam le a deja vu példáját. vagy írhattam volna sok más filmet (huhh, miket nem láttam: gran torino, karib tenger 3, bourne 3, lecsó, stb).

    a sorozatok nem tudom, hogy jönnek ide (különvonaton, hogy ne ismerjék fel őket, gondolom. nem, nem kell agyalni, markos-nádas idézet. ide illett), hiszen azokkal is csak az én igazamat erősíted. sorozatot sem kényszerből néz az ember, nem kényszerülök letölteni semmit. más sem. egyszer majd, ha lesz időm, megnézem az x-akták 5-9. évadját, egyszer majd elkezdek olyan, mindenki által istenített sorozatokat, mint a dexter. vagy a friday night lights. vagy az oz. vagy a the shield. vagy a rescue me. vagy a sons of anarchy. némelyik már 10 éve véget ért, mások már a 4. évadjukat tapossák - megvárnak, nem szaladnak el. 10 év múlva is meg tudom nézni őket.

    "Te aki legújabb sorozatrészek azonnali megtekintésében az első vagy?"

    megtisztelő, de ezt nem tudom, honnan veszed. jelenleg nagyjából 4-5 sorozatot nézek úgy, hogy nincs lemaradásom. a többi sorozattal 5-20-50 rész lemaradásom van. ellentétben sok sokkal fanatikusabbal.
  • Csak77 #10
    Ez eléggé furcsa tőled olvasni, nem gondolod? Te, aki első helyen terjesztetted el a sorozat részek letöltését Magyaroszágon? Te aki sorozatrész letöltő warez pápa vagy? Te aki legújabb sorozatrészek azonnali megtekintésében az első vagy? Pont TE okoskodsz itt? Ne már! Te írod itt, hogy "újhold-effekt"? Nahagyámá.
  • NEXUS6 #9
    Ma megyünk megnézni, kíváncsi vagyok milyen lesz.

    Múltkor vettem meg DVD-n a Faterok motoron c. filmet, ha csak azt a szintet hozza, akkor már elégedett leszek.
  • winnie #8
    "de nem ez az első eset, hogy ilyen miatt warezolni kényszerül az ember"

    ez sírva-röhögős komment volt, bocsáss meg. "warezolni." "kényszerül."

    remélem azért te is látod, hogy mekkora butaság. abban nincs semmi "kényszer", hogy várj 1-2 hetet vagy hónapot egy filmre. (addig is megnézed azt, amit éppen játszanak a mozijaid) ha valaki warezolni akar, akkor warezol, akkor írja azt, de sehol nincs előírva, hogy minden filmet a megjelenés napján kell látni, az az újhold-effekt. nagyon gáz, amikor valaki a forgalmazás elosztásával indokolja a warezt. én mindig azzal indoklom, hogy az ingyen van, a moziba meg a fizetés mellett még utazni is kell, ami dettó bevételkiesés.

    (neked nem volt olyan filmed, amit egy évvel a premier után láttál? én speciel a deja vu-t anno nagyon vártam, de még mindig nem sikerült csekkolnom, de bőven van a 2000-es évek elejéről is nagy filmek, amik még várólistásak, mert... nem szaladnak el.)

    ezzel csak arra célzok, hogy aki mozizni akar, az mozizni is fog. aki letölteni akar, az letölt.
  • winnie #7
    igaz, amit írsz, de csak azért soroltam fel, mert azt olvastam a kommentben, hogy vidéken nincs, csak budapest környékén. gondoltam helyesbíteni illik.

    egy zombielandnél már az is nagy szó, hogy 18 kópiával indul, s ezek fele persze, hogy budapesti, hiszen nagyjából feles a megoszlás a főváros és a vidék között. az, hogy egy 2012 40 vagy az újhold 35 kópiával indul, nem gyakori. de még azoknál sem jut minden megyébe kópia.

    kis ország vagyunk, a filmforgalmazás pedig kockázatos biznisz.