Szekeres Viktor

Shrek a vége, fuss el véle

Messze még a Shrek a vége, fuss el véle (Shrek Forever After) premierje, hiszen Amerikában május 21-én, nálunk pedig július 8-án lesz először látható a zöld ogre kalandjainak negyedik része, de a reklámhadjárat ezennel kezdetét vette.

A kampány keretén elül pedig szokás szerint a USA Today-nek jutott az a megtiszteltetés, hogy az első fotót közölhette a filmről. Természetesen a fényképhez cikk is dukált, melyben arról volt szó, hogy a Shrek 4. nem egy új trilógia kezdete lesz, hanem a sorozat utolsó része, valamint, hogy az első előzeteseket az Avatar kópiái előtt lehet látni Amerikában december 18-tól.


A 3D-ben prezentálandó Shrek a vége, fuss el véle a szinopszis szerint nagyjából a Grimm és Az élet csodaszép elegyeként fogható fel, amelyben egy igencsak megszelídített, "háziasított" Shrek próbálja visszaszerezni ogre-mojóját (Austin Powers-módra: monyóját), s e célból lepaktál (a nálunk mesefiguraként kevésbé ismert) Rumpeltstiltskinnel. Új karakterként a filmben két ogrevadász boszorkány tűnik majd fel, de megismerhetünk egy földalatti ellenállási mozgalmat is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • czyi #12
    ...hát, a szinopszis alapján erőltetett sz*r lesz, semmi jóra nem számíthatunk...
  • Benedekco #11
    undorító, hogy semmi köze nincs ma már az ilyesminek a tájékoztatáshoz, látószög kibővítéshez, művészethez. Minden a pénz, ez a domináns meghatározója. A pénz dönt, király.
  • winnie #10
    "Több olyan sorozat is ismert ami amerikán kivül nagy nézettséggel forgott"

    ez elméletben igaz lehetne, de szerintem egy sorozatot sem ismerünk, amire ez igaz lenne, mert egész egyszerűen nincs olyan, hogy "világszintű sorozatnézettség". a sikereket sem lehet megítélni, mert például angliában egy amerikai sorozat 450 ezer nézője is lehet siker, a 2,5 millió is lehet bukás. vagy nálunk, a 80 vagy 350 ezer siker, de a 800 ezer lehet bukta. minden csatorna és időpont függő, így az eredmények nem homogének.

    de persze a legfontosabb, hogy egy amerikai cég, ami az amerikai piacra gyárt műsorokat miért gyártson az olaszoknak vagy a németeknek? logikus, hogy ők amerikának készítenek. ugyanez a helyzet _általában_ a mozifilmekkel is, pedig ott sokkal jobban márhető a siker nagysága világszerte. hiába nagy siker egyik-másik hollywoodi film, ha bukta amerikában, akkor legtöbbször nem folytatódik. (az arany iránytűt emlegeti mindenki példaként, hiszen 70 millió amerikában, 300 millió világszerte és mégsem filmesítették meg a többi könyvet. egyelőre.)
  • winnie #9
    uhh, szerintem valamit nagyon félreértettél. vagy csak rosszul fogalmaztad meg, amit írni akartál.

    vizet prédikálnék?:)) óóó, én? ha valaki, akkor én a letöltés mellett vagyok, az lenne a durba. ha nem lennék. nem is számolom össze, hogy napi mennyi giga baromságot töltök le, mert szánalmasan sok lenne, hogy mennyi sorozatot és filmet nézek hetente (igen, sok kamerásat is, animációt is, onnan tudom, hogy azok a legnézhetőbbek), hogy mennyi vincseszter (és eredeti dvd, jéé) van szerteszét a házban, stb.

    (de hogy máskor ne fuss bele ilyenekbe: kérdezz. én nagyon szívesen mesélek privátban magamról, folyton azt teszem, sosem értettem miért, de sokan kérdeznek, kvázi már kopizni is tudnám a válaszokat régiekből:)
  • Narxis #8
    Nehogy már itt modi legyen.
  • bladesoft #7
    A sorozatokról szolva ott is ez a kérdés merül fel hogy miért kell megvárnunk hogy egy sorozat hozz egy bizonyos számú AMERIKAI nézőközönséget... Több olyan sorozat is ismert ami amerikán kivül nagy nézettséggel forgott mégis 1-2 évad után kilötték mert az amerikai emberek számára nehezen volt emészthető.
  • pixx #6
    P2P témában inkább maradj csöndben szerintem...szinte minden nap több sorozatrészt elemeztek, és ezzel buzdítva az embereket a letöltésre! "Bort iszik és vizet prédikál" tipikus esete.
  • akyyy #5
    Naná, hisz az egyik hazai legnagyobb p2p oldalon modi, meg ugye sg-n is a filmrésznél, meg hát ott a sorozatjunkie Te. Nem mondhatod hogy nem ért hozzá:D
  • CaptainRumi #4
    ejnye bejnye. De tájékozott vagy a témában.
  • winnie #3
    egyrészt a kérdés jogos, én is kérdezem, de a fel! is remekül hozott majd fél év késéssel (lehet, hogy lehetett volna több), másrészt így is, úgyis sokan p2p-zik, hiszen mindig a világpremierek a legletöltöttebb cuccok, hiába kamerásak. (meg animációnál (amik nem sötétek általában) a kamerás verziók is elég nézhetőek, sőt.)