Szekeres Viktor

Újabb Amityville-feldolgozás jön

2005-ben meglepően jól szerepelt a mozikban A rettegés háza (The Amityville Horror) című horror-remake és sokakat meglepett, hogy a készítők nem hallgattak az idők szavára és nem kezdtek bele egy új, sikeres horrorsorozat megalapozásába.

Mikor sikerről beszélünk, természetesen nem csak hasunkra csapunk, hiszen a 4 éve 19 millió dollárból készült A rettegés háza 65 millió dollárt bevételt hozott Amerikában, de világszerte is korrekt, 42 milliós teljesítményt tudhatott maga mögött. Mindez persze nem volt csoda, hiszen a producerek között ott volt Michael Bay, míg főszereplőként az a Ryan Reynolds, akinek tavaszig az Amityville volt a legsikeresebb filmje. (Idén azonban egy hónap alatt két 150 millió dollár fölött hozó alkotást is felmutathatott.)


A Bloody Disgusting horrorlap információi szerint a Weinstein Company és a Dimension Films egy újabb feldolgozását fontolgatja az Amityville-sztorinak, mely először 1979-ben jelent meg film formában valódi történetre alapozva. Több információt nem is lehet tudni a projektről, de már folynak a tárgyalások a kiszemelt rendezővel. A nagy kérdés, hogy újabb remake vagy reboot lesz-e a film, vagy a 2005-ös verziót akarják folytatni valamilyen módon, természetesen Ryan Reynolds nélkül

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bladesoft #1
    Hurrá végre valami újjitás.