Szekeres Viktor

A Zombieland 2 is 3D-ben

A box office-elemzők már jó ideje eltemették a horrorkomédia műfaját, hiszen az elmúlt években bármikor is próbáltak egyszerre vicces és ijesztő filmet készíteni, az vagy megbukott a mozipénztárakban, vagy pedig eleve csak DVD-n jelent meg.

Pedig mind a bukott, mind a DVD-s horrorparódiák között akadnak gyöngyszemek, de most már a közönségfilmek között is találni olyan filmet, mely egyszerre vicces és zimbes-zombis. A Zombieland ugyanis kellő hype-pal felvértezve indult október elején hódító útjára Amerikában és Woody Harrelsonék már egy hétvége alatt megtermelték a 24 milliós költségvetést, s jelenleg már 74 millió dollár bevételt szánolhattak össze az ezúttal jó lóra tevő producerek.


A siker után természetes volt, hogy mindenki folytatásról kezdett beszélni, aminek hatására előbb az írók, majd a napokban Ruben Fleischer rendező is érdeklődését fejezte ki egy második rész iránt. A direktor a Moviehole-nak elmondta, hogy jelenleg arról beszélnek a stúdióval, hogy a Zombieland 2 három dimenzióban készülhessen el.

Bár még közel sem tudni, hogy mi lesz a folytatás története, arra nyugodtan mérget lehet venni, hogy a főszereplők egytől-egyig vissza fognak térni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tyuklepes #6
    Köszönöm a választ, már azt hittem hogy az ilyenkor szokásos jó magyar hömbölgés lesz csak :D
  • MR SUGAR #5
    Speciális terem nem kell! Kell hozzá egy Speciális Projektor, szemüveg, meg jobb helyeken a vászont is kicserélik. több technikával is dolgoznak,3-4 fajtáját ismerem.
  • Szolnokboy1 #4
    Lassan már a 2D-s filmeket kell cikkezni.
  • Szolnokboy1 #3
    a Jackass után az már természetes, hogy ez is 3D-s lesz.
  • stargatelost #2
    aaaaa már elegem van ebből a 3D őrületből....
    vagy akkor minden nagyobb városban legyen ilyen mozi.....
  • tyuklepes #1
    Üdv, én most lebuktatom magam, de rá kellett jönnöm, nagyon nem értem ezt az újgenerációs mozizás témáját, szóval: 3D-s mozifilm az valamilyen speciális termet igényel, vagy csak egy 3D-s szemüveget?