Szekeres Viktor

Nemsokára jön mozifilmen az év számítógépes játéka

Persze messze még az év vége, de az biztos, hogy egy játék esetében a nagyon sok játékos és szakmabeli megegyezik, hogy nagyon jól sikerült. És ennek köszönhetően már Hollywood is kivetette rá a hálóját.

Természetesen az Unchartedről van szó, melynek a második, Among Thieves alcímet viselő része idén az őszi szezon egyik "legforróbb" címe, bár mindez természetesen leginkább elismerésekben jelentkezik, hiszen a legtöbb példányban, mint tudjuk, közel sem az Uncharted folytatása kelt el.


Mindenesetre Joshua Oppenheimer és Thomas Dean Donnelly, a Szahara és a Mennydörgő robaj forgatókönyvírója már készíti is a Sony-s játék első filmadaptációt, legalábbis a Lation Review értesülései szerint. A fim valószínűleg az első Unchartedre, a Drake's Fortune-re fog épülni, melyben egy kincskereső kalandor azt hiszi, hogy megtudta, hol találhat az aranyváros, El Dorado.

Eredetileg egyébként a Kane & Lynch-filmmel is foglalkozó Kyle Ward volt kijelölve a szkript megírására, de végül nem jött létre közte és a stúdió között a szerződés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ricsa008 #8
    jah a cím félreérthető mert ennek semmi köze a számítógéphez :D
    PS3 exkluziv a cucc
  • Sliderx #7
    Félrevezető cím, ráadásul az első mondattal el van intézve az egész cikk. Ráadásul itt ilyenek fent is maradnak...
  • vasziszdasz #6
    Ez vmi konzolos szarság?
  • sugarman #5
    Tudom, ismerem. "Ha nem tetszik, ne járj ide", stb. tudom magamtól is. Viszont ez tény SAJNOS. Az elmúlt hónapokban az SG akkorát vesztett a színvonalából. hogy az hihetetlen. Mind a cikkek minősége terén, mind pedig a hír értéke terén. Persze most csak a Film részlegről beszélek. Ami már inkább sorozat részleg, de mindegy. Szóval, ha van is egy értelmesebb cikk, akkor vagy megtévesztő a címe, vagy tele van ordas hibákkal, (nem helyesírásra gondolok) vagy esetleg hetekkel később jön fel egy akkorra már jelentéktelen dolog. Sajnos ez van. Sajnálom az sg-t.
  • Chocho #3
    Engem, mert remélem, hogy valami olyanról szól a hír, ami engem is érint. :D
  • Csak77 #2
    Jaj, jaj! :) Ez olyan amikor a CGI mese mozifilmekre azt mondják, hogy rajzfilm. Kit érdekel?
  • Chocho #1
    Istenem, ezen az oldalon soha nem tanulnak meg cikket írni a kollégák? Az Uncharted NEM SZÁMÍTÓGÉPES JÁTÉK, mert csak PS3-ra jelent meg!