Szekeres Viktor

Hollywood legnagyobb bajban lévő produkciója

Tényleg nem tudni, hogy melyik volt az az utolsó nagyobb szabású hollywoodi produkció, amit ennyit kellett halasztani, aminél ilyen sokat kellett volna újraforgatni, illetve amelyet ennyiszer újra kellett volna vágni. Van még esély a sikerre ezek után?

Szegény (Farkas)embert az ág is húzza, pedig, ha belegondolunk, akkor már egy éve elkezdődött a nagyköltségvetésű szörnyfilm reklámozása, hiszen eredetileg tavaszi premiert terveztek neki, melyből idővel novemberi bemutató lett, s jelen állás szerint február 12-én kerülhet az amerikai és 11-én a hazai mozikba.


A legutóbbi hír a Farkasemberről, hogy ezúttal a vágót, Dennis Virklert kellett leváltani, s helyette érkezett Mark Goldblatt (Terminátor 2) és Walter Murch (A tehetséges Mr. Ripley, Ghost), hogy újravágja Joe Johnston rendező munkáját. Annak a Johnstonnal a munkáját, aki az eredeti rendezőtől, Mark Romanektől vette át a filmet, melyhez májusban Vic Armstrong forgatott le újra jelenetek a második unit rendezőjeként.

Sőt, nemrég még Danny Elfmannek, a zeneszerzőnek is ajtót mutattak és Paul Haslingert vették fel helyette.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • newil #8
    Várjuk szeretettel,jól fog jönni a sok "vámpíjos" filmek után.
  • Barakukk #7
    Valkűr is nagyszabású volt, azt is majdnem egy évig tologatták, ha nem tovább és semmi gond nem volt sem a filmmel, sem a bevételekkel.
  • bitbandita #6
    Szerintem meg Benicio Del Toro k.rva jó választás a főszerepre. Ebből a trailerből mondjuk nem derül ki, de hidd csak el. Sőt, inkább nézd meg ezt az előzetest, sokkal többet elárul a hangulatból is: http://www.youtube.com/watch?v=VS02xaTIdRI
    Hugo Weaving meg azzal a bajusszal és akcentussal... priceless :)
  • FefeeX #5
    Áhh, de jó az előzetes szerint... És szerintem egyrész a színészek miatt, másrészt meg a sok újramunkák miatt, valószínűleg nem sz@rral gurigáznak, ha rossz lett a vágás, stb, akkor csinálják is újra, nagyon is sok múlhat ezen...
  • emile zola #4
    érdekes filmnek tűnik, A. Hopkins +1 pont már alapból.
    A farkas hapsinak viszont eléggé debil feje volt alkalmanként, én inkább röhögten rajta mintsem megijedtem volna:D
  • Etinger #3
    Elfman úgy tűnik szeret balhézni, nem ez az első eset. Mondjuk Paul Haslinger erősen költség kímélő megoldás :D:D
  • Wolfi24 #2
    Pedig rohadtul érdekel a film, de hogy mi a szent szar ülnek rajta ennyi ideig? Ha már újravágták remélem durvábbra. Én meg remélem, hogy nem úgy állnak hozzá, mint az új Sherlock Holmes film. Oda illik a humor. Ide már annyira nem, szóval humor nem kell (max egy kis minimálisat), horror hangulat és amiben egyet értünk egy kis drámát is bele. :)
  • bladesoft #1
    "Danny Elfmannak ajtó" Vajon miért nem tudom elhinni hogy miatta nem lesz jó ez a film?
    Reméltem hogy ugy állnak hozzá mint az új Sherlock filmhez.Több kaland (mint akció) több humor minimális dráma.