Szekeres Viktor

Szupersztár énekli az Avatar főcímdalát

Úgy tűnik, hogy James Cameron biztosra akar menni, épp úgy, mint a Titanic esetében, hiszen akkor Celine Dion és a My Heart Will Go On című dal nagy szerepet játszott abban, hogy a katasztrófafilm híre eljutott a nézőkhöz.

Ezúttal Leona Lewis hangját hallhatjuk majd felcsendülni a Cameron-filmben, ő fogja énekelni az Avatar I See You című főcímdalát. A többszörös Grammy-jelölt angol énekesnő annak idején a The X Factor című valóságshow-ban tűnt fel, annak 3. évadját nyerte meg és ő volt az, aki talán legjobban ki tudta aknázni a hirtelen jött hírnevet a győztesek közül.

Az Avatar zenéjét egyébként "természetesen" James Horner szerezte. Az ő melódiái és az említett Leona Lewis-nóta is rajta lesz a december 15-én megjelenő Avatar soundtracken.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliders #8
    Ezt szerettem volna már megkérdezni tőletek.
    Már ez a harmadik film ahol hallom ugyanezt a számot. Az Avatar trailerében elhangzik az elején és ugyanez a zene volt hallható először a The Island (A sziget) c. filmben is. Azt hittem erre ügyelnek azért :)
  • kriszwells #7
    Bleeding love számát szeretem. Egyébként James Horner jó, bízom benne a soundtrack is jó lesz. szeretem a jó filmzenéket. Mondjuk ehhez nem egy My heart will go on számot képzelek el, hanem valami szép aláfestő zenére olyan hát nem is tudom minek nevezik, mint a Volt egyszer egy vadnyugat zenéje, csak persze nem vadnyugatos hanem scifis, (fantazys). Nah ezt jól megmondtam, inkább nem is mondtam semmit se.
    Legyen jó és kész!
  • Quantumleap #6
    Hát, én Celine Dionról se hallottam a Titanic előtt.
  • Loverman #5
    ergo nem szupersztár
  • winnie #4
    ergó? nem vagy átlagember:)
  • totoro #3
    Egy szupersztárt azért csak ismer az átlagember. Én meg erről a bigéről még nem is hallottam.
  • kiskelgyo #2
    Mert nem csináltatott magának avatart, mielött meghalt volna.
  • neoG #1
    Miért nem Michael Jackson?Most eléggé felkapott?