Szekeres Viktor

Jövőre indul a Death Race 2

Ha van film, melynek feldolgozása jobban sikerült, mint az eredeti, akkor az természetesen a Death Race, vagyis a Halálfutam, bár valljuk meg, hogy az 1975-ös Sylverster Stalloné-s eredetit nem is volt nagy művészet felülmúlni.

Mindennek ellenére a Halálfutam közel sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, Jason Statham továbbra is maradt a középszerben, de a világon elért 75 milliós összbevétel folytatás készítésére sarkallta a készítőket.

A Universal hivatalosan is zöld utat adott a Death Race 2-nek, és Jeremy Bolt producer elmondta, hogy jövőre kezdődik a forgatás, s jelenleg Frankenstein szerepére keresnek megfelelő színészt. Ez utóbbi tényből, valamint a csökkentett költségvetésből ki lehet következtetni, hogy az új Halálfutam, mely Tony Giglio (Káosz) forgatókönyve alapján készül, csak DVD-n fog megjelenni, mozikban nem lesz látható.

A történet egyébként előzmény lesz, Frankenstein múltjával foglalkozik majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #8
    barom statham filmjeit, mert nem kell sokat gondolkozni rajtuk
  • menetrend #7
    Persze tegyük hozzá, hogy ha elvárások nélkül állunk hozzá az új Death race-hez akkor egy unalmas szerda este bőven nézhető film tűrhető kivitelezéssel. Talán kicsit kevesebb maszlaggal jobb lett volna(gyúró csávó, összeesküvés, bosszú meg ezek)
  • menetrend #6
    Ismerem, láttam. de a leírásod alapján ez lehetne a need for speed pro street filmfeldolgozása is. Autóverseny, álarcos emberke(egy bukósisakos csóka) és ha profil névnek frankensteint adok akkor még a név is stimmel.

    Márcsak azért is okozott csalódást az új death race mert az eredeti alapján sokat vártam tőle. De mint mondtam semmi köze az alaphoz. Inkább a Death rally címü játék feldolgozása. Abban kell zárt pályán versenyezni közbe szét lehet lőni az ellent és szanaszét hevernek a felvehető lőszerek meg egyebek a kocsihoz. És lehet szabotálni az ellen kocsiját meg tuning stb. Most ha megfigyeled ez sokkal jobban hasonlít a filmre.

    Spoiler az eredeti Death race-ről:

    Jövőben játszódik a diktatórikus amerikába.(horogkeresztes zászlók, nácik, főpap meg miegymás) Egy amerikán átívelő verseny, nem egy zárt pályás cucc, arra megy mindenki amerre akar. Nem elég elsőnek lenni hanem pontokat kell szerezni úgy hogy az utakon kószáló ártatlanokat el kell ütni. Ezért is death race. Slusszpoén hogy az elgázoltak hozzátartozói díjakat kapnak...kicsit hibbant film. Akkor vannak még lázadók benne akik a diktatúra ellen küzdenek. Meg ott van ugye frankenstein akit nem kell helyettesíteni senkivel, mivel nem hal meg.

    Ebből is láthatod hogy fingnyi köze sincs a két filmnek egymáshoz.
  • pixx #5
    Azért az előzményfilmek is eléggé divatosak...mondjuk Distict 9 2. része előzményfilm lesz, hobbit a Gyűrűk Ura előzménye (könyvben is), Alien 5 előzményfilm, folytassam még winnie?
    Szánalom, hogy az előzményfilm tengerben alig van folytatás...
  • winnie #4
    a sok folytatás tengerében üdítő, hogy akad előzményfilm is.

    de nem nagyon ismerheted akkor az eredeti death race-t, mert nem csak a cím egyezik. sőt, éppen a cím nem egyezik. ellenben mindkét film autós, mindkettőben egy álarcos, frankenstein nevű sofőr a főszereplő.
  • menetrend #3
    Jaaaaj megint egy előzményfilm, ez már kicsit kezd unalmas lenni.
    Arról nem is beszélve hogy a cikk enyhén béna....
    Slusszpoén hogy a címen kívül kb semmi köze az eredeti Death Race -hez. Ami sokkal jobb mint ez az elfuserált új.(magánvélemény)
  • nessboth #1
    A cím olvasásakor éreztem, hogy ez csak DVD-n lesz...egyébként nem csoda...