Szekeres Viktor

Mégsem scifi lesz a Rambo 5

Pár hete derült ki, hogy Sylverster Stallone a legújabb Rambo-filmet némi scifis szósszal kivánja nyakon önteni, de mint kiderült, korai volt a rajongók szűnni nem akaró vastapsa, a tervezett scifit végül más filmben prezentálják, a Rambo V pedig új történetet kap.

Mindezt a színész-rendező mondta el a Stallone Zone-nak. Eredetileg ugyanis Savage Hunt alcímmel, James Huggins Hunter című regényét vitték volna vászonra, melyben Rambo laborból megszökött, genetikailag felturbózott teremtményeket hajkurászott volna.

Stallone azt is elmondta, hogy az új történetben Rambo megint külföldre kerül, egy erőszakban fuldokló városba, ahol több fiatal nő is eltűnt az elmúlt időben. "Bőven lesz benne vér" - ígérte a színész, akinek új filmje, a The Expendables augusztus 22-én kerül mozikba, így feltételezhető, hogy a Rambo V-re is legalább 2011-ig várnunk kell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Doktor Kotász #10
    A Rambo VI-ban pedig egy idillinek látszó öregotthonban bentlakóként veszi fel a harcot a gonosz pénzéhes ápolokkal, akik erőszakkal rabszolgamunkában pulóver kötésre kényszerítik a meglett korú asszonyokat, és kulcstartó összeszerelésre az aggastyánokat. :-)
    Már látom is az autósüldözés helyett a folyosón a tolószékes és a járókeretes jelenetet. :-D
  • winnie #9
    félreértesz, nem az armoredre értettem. azt nyilván nem a jó időpont miatt pakolják. a szeptemberi uborka hónapról átkerült a hálaadás utáni hétvégére. mindkettő halott időpont. persze akkor is lehet siker, de. (ezt leírtam az armored eltolásáról szóló hír kommentjeinél is, mert akkor sem tudtam, hogy ez most jó hír vagy sem.)

    egyébként a december nagyon erős hónap tud lenni (a potter-filmek novemberiek, hálaadás környékiek, az erős slot), de nem azonnal, hanem hosszú távon, hiszen egy közepes bevétel is megszedheti magát ünnepek alatt, ld. a 14 milliós nyitásból máskor csak 30 millió lesz, de decemberi premier esetében akár 100 millió is. de ezért is írtam az avatarnal, hogy nyitóhétvégi rekordra kevés az esély.
  • Szolnokboy1 #8
    de ezeknél a filmeknél, amiket felsoroltál kevéssé számottevő az, hogy mikor mutatják be, mert már a címével és a hype-pal el vannak adva, tehát a nép vonul, mintha kötelező lenne, kurva mindegy, milyen ünnep van/volt/lesz éppen. (leszámítva a felsoroltak közül a King Kongot, de az meg ha jól rémlik március elején volt bemutatva) egy antal nimród név és egy armored cím viszont nem cseng annyira jól, hogy be lehessen rakni nyugodt szívvel decemberre.
    btw csak az első három potter film volt decemberben, a többi mind nyáron.
  • sandor8206 #7
    december tuti hónap, sok nagyágyut dobnak be ilyenkor pár név, ha valamelyiknél tévedek bocsi fejből írom, az összes harry potter (kivéve az utolsót) mind a 3 gyűrűk ura, narnia első része (2. pl: nyáron volt meg is bukott), king kong, titanic, james bond filmek, most avatar lehetne sorolni dögivel még
  • Szolnokboy1 #6
    épp rossz példát mondtál, mert a "jó időpont" és a "december" szavak mozibemutató szempontjából olyan messze állnak egymástól, mint ide Makó. ezzel a logikával inkább a nyár lett volna a nyerő, mivel a tél - az igaz, hogy jobbára a második fele, év eleje, de december is - uborkaszezonnak számít, az ünnepek miatt nem szívesen terveznek ezekre a hónapokra. szóval az Armoredet jobb lett volna augusztus környékén bemutatni.
  • winnie #5
    nem sietik el, a jó időpont aranyat ér. antal nimród is már tavaly ősszel befejezte új filmjét, mégis csak most decemberben kerül mozikba.
  • kissssss #4
    lol
  • richard45 #3
    Pedig milyen király lett volna ha Stallone bácsi az űrben aprította volna a csúnya marslakókat.
  • Szolnokboy1 #2
    jó kérdés. szerintem nagy lesz a reklámkampány, stallone nagyot akar kaszálni.
  • EXPENDABLE #1
    Csak 2010 aug. 22-én???
    Mit ülnek rajta ennyit???