Szekeres Viktor

Mégiscsak lehet Sin City 2.

Meglepően jól szerepelt a mozikban annak idején a Sin City, s bár azonnal szárnyra kaptak a különböző pletykák a folytatással kapcsolatban, mindezidáig semmi sem realizálódott azokból. Most azonban végre megint pislákol némi fény az alagút végén, lehet, hogy folytatódni fog a Sin City.

Az elméleti lehetőség megvan a folytatásra, hiszen még bőven van képregényben megjelent, megfilmesíthető történet, más kérdés, hogy a Sin City-vel (és 300-zal) menő státuszba került Frank Miller képregényíró és kezdő mozis rendező a Spirit hatalmas bukásával rádöbbent, hogy nincs sajtból a hold, s ami rosszabb, Hollywood is rájött, hogy csak Frank Miller nevével nem lehet valaminek a sikerét garantálni. (Sajnos Robert Rodriguezzel ugyanez a helyzet, hisz bár neki már nem kell bizonyítania, de a Bűnös város óta egyik filmjével sem sikerült 40 millió dolláros bevételt elérnie Amerikában.)

Persze a Sin City brand önjárónak tűnik, valószínűleg nem a rendezők személye fogja eladni az esetleges folytatást, de azért beszédes, hogy eddig még nem készült el, mindössze ezernyi, biztosra vett, ámde kamu pletykát lehetett hallani a szereposztásról. És azt, hogy végre elkészülhet a második rész, Stephen L'Heureux producer erősítette meg a Mania.com-nak, azt mondta, hogy ha minden jól megy, akkor a jövő év második felében nekikezdhetnek a projektnek.

A folytatás, ahogy azt eddigi is tervezték, Frank Miller szkriptjén fog alapulni, s az író mellé Robert Rodriguez fog belépni társrendezőnek. Miller egyébként ugyancsak a közeljövőben tervezi a Hard Boiled című képregény feldolgozását is, mely egy biztosítási ügynökből kiborg bérgyilkossá váló férfiról szól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nethyrrea #3
    nemhiszem hogy annyira szigorúan folytatásként kellene gondolni az esetleges sin city 2-re, mivel a sztorik nemfognak annyia szigorúan kapcsolódni egymáshoz, max annyira mint az 1-ben.
  • Justil #2
    fény az alagút végén? szvsz a sin city pontosan az a film, amiből nem kell folytatás. az első úgy volt jó, ahogy volt. kár lenne elrontani egy rémgyenge 2. résszel...
  • Nazir #1
    Állat volt az első pár kisfilmből összeálló kerettőrténet is.
    Jöhet a következő.