Szekeres Viktor

Scifi lesz a District 9 készítőjének új filmje

Egyelőre még nem a District 9 folytatásán töri a fejét Neill Blomkamp, az idei év egyik meglepetés-sikerének írója-rendezője, hanem egy másik scifin, melyet jövő év közepén kezd el forgatni, s az a tervek szerint már nem feldolgozás lesz, hanem teljesen eredeti történet.

A film a Media Rights Capital gyártásában fog készülni, Bill Block producer felügyelete alatt - ő volt az, aki először volt hajlandó pénzt áldozni a független filmnek indult, de azóta Amerikában 115 millió, a világ többi részén pedig 69 millió dollárt termelő District 9-ra, még mielőtt a Sony megvette volna a film jogait.

Az MRC az új filmmel kapcsolatos szerződést Blomkamp ötlete alapján aláírta, tehát egyelőre nem hogy címe, de még forgatókönyve sincs az új történetnek, ráadásul a rendező nemcsak szabad kezet kapott a filmmel kapcsolatban, hanem a végtermék is a producer és a rendező tulajdonát fogja képezni, az MRC mindössze a nemzetközi eladások bevételeire tart igényt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #9
    Hehh,nekem meg annyi se jott le:DD Elgondolkodtato film...rendesen elgondolkodtam azon,hogy mi a turonak hivjak ezt elgondolkodtato sci-finek...klisetenger alatta,nyaltenger felette es logikatlansag hegyek a messzesegben...
    Mar annak orultem volna,ha csak fele olyan jo, mint amenyire hypeoltak..de csereld csak le az idegeneket feketekre es maris kapsz 1 apartheid filmet...ennyi es nem tobb..
  • kriszkiru #8
    Ha neked a D9 ból annyi jött le h tápot zabáló cgi űrlények:D hát... nem tudom mi számít normális scifinek nálad:D
  • algost #7
    REmélem a d9-et nem fogja fojtatni a rendező úr, hanem készít valami popcorn mentes normális scifit, nem tápot zabáló cgi űrlényekkel...
    Szekeres Viktor meg remélem nem ír töbet már, mert nem tud írni többet, csak szeret...
    A kettő pegig nem fér össze...
  • winnie #6
    olvasd el (még egyszer), jobban jársz. minek leegyszerűsíteni a sztorit, hogy ne pár nap, hanem csak 2-3 óra legyen a befogadása?
  • Zocsi #5
    Mikor csinálnak már Alapítvány filmet? fhászom... :/
  • winnie #4
    attól, hogy miután törölték, valaki visszatette és az anthony pereyra nevű user egy sztorit is feltöltött, nem lesz halo-film. legalábbis jó ideig.
  • pixx #3
    Úgy tudom lejártak a megfilmesítési jogok, ezért lett visszadobva a Halo film...
  • nessboth #2
    ne sajnáld...
    http://www.imdb.com/title/tt0464037/
  • kriszwells #1
    Scifit szeretjük, várjuk, reméljük jó lesz. Kár hogy csak kis réteg szereti a scifit, főleg itthon. A D9 nekem tetszett, szerintem jól megcsinálták, pörgős, izgalmas (de nem akarok vitát nyitni ismét, kinek tetszett vagy sem). Amit sajnálok hogy a Halo-ból nem csinálnak filmet, megnéztem volna, hátha nem rontják el. Legalább lesz 7 anime belőle ez is valami, de egy CGI-s sorozat jó lenne, mint anno a Csillagközi invázióból volt. Azt jól meg lehetne csinálni, és nem elrontani mint a filmet.