Szekeres Viktor

Lecserélnek egy szereplőt a Fringe-ben

A tavalyi év nagy sikere volt Amerikában a Fringe című sorozat, mely Rejtély címen a nézettségi adatok tanúsága szerint itthon sem szerepelt rosszul. A második évad új részében azonban egy szereplővel kevesebb lesz a sorozatban, s most újabb karaktert fognak leváltani.

A hírek szerint a sorozat készítői és castingosai Sebastian Roche-t választották ki, hogy új gonosztevő legyen a sorozat több idei epizódjában is. Bár még nem tudni, hogy Rocha karakterének mi lesz a története, az biztos, hogy egy másik dimenzióból érkezett katonát fog alakítani, aki nem is ember, de nem is gép, s célja a "másik oldalra" nyíló ajtó megnyitása lesz.


Roche a német Thomas Kretschmann szerepét fogja átvenni, aki eredetileg alakította a szuperkémet, s feltűnt a sorozat október 8-i epizódjában, de végül nem tudott visszatérni, mivel filmes forgatási rendje erre nem adott lehetőséget. (Kretschmann egyébként nemrég a Flashforward című ABC-sorozatban is feltűnt.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fv #5
    Szerintem az FBI-os csaj kerül a helyére, aki az első két részben szerepelt. De tényleg nem ugyanaz.
  • Szolnokboy1 #4
    de őt nem váltották le, hanem egyszerűen kiírták.
  • fv #3
    Hát Charlie-t. Nemrég halt meg. Ennyire feledhető lett volna a karakter? :-)
  • grebber #2
    "s most újabb karaktert fognak leváltani."

    Újabb ?? Miért eddig kit váltottak le?
  • TeDDyRuSh #1
    Ez két fasza sorozat, KB ennyit lehet hozzáfűzni. De van kép, most már ez is haladás. Fejlődjünk még egy picit, és tegyétek majd be, kedves SG (rendszeres sg olvasók úgy is tudja ki írta a cikket), az előtte-utána képet. Mert ez megint utánanézős cikk, vagyis megint vágólapozhatok, hogy megkeressem azt a valakit, aki egy epizódban szerepelt a Fringe-ban. Bár igaz, ez egy baromira haszontalan info, ez is sorozatjunkies-es cikk.