Szekeres Viktor

Az RTL Klub elköltözteti hétfői sorozatait

Az RTL Klubnak is megtetszhetett a TV2 módszere és a csatorna úgy döntött, hogy a konkurenciához hasonlóan gatyába rázza esti műsorrendjét. A különbség, hogy a TV2 inkább kényszerből tette ezt, míg az RTL Klub a bőség zavarával küzd.

Épp kapóra jött a csatornának, hogy péntek estéi felszabadultak, hiszen a Hazudj, ha tudsz és a Minden lében négy kanál is véget ért a napokban, s ennek köszönhetően az eddig hétfőn látott New York-i helyszínelők és a Szökés így átkerülhet a hét 5. napjára.


Hétfő 9 után minden RTL-es sorozatnak kemény ellenfelet jelentett a TV2-es NCIS (az ütközet nem dőlt el, hiszen hol az egyik, hol a másik oldal győzedelmeskedett), míg a Szökés új szezonja már nyáron is folyton vereséget szenvedett a Gyilkos számok ismétléseitől. A két széria új ellenfele a TV2 első nekifutásra bukott produkciója, a Sztárral szemben lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • winnie #2
  az rtl annyira a bőség zavarával küzd, hogy az eredeti helyszínelők sorozatot még el sem tudta indítani:) és most a showder klub is kezdődik. a pakolásnak nyilván nincs köze ahhoz, hogy a szökés hogy teljesít, hiszen mindig ilyenkor szokott indulni a reality+standup kombó.

  eleve ez volt a terv - nem véletlen, hogy pont akkor ért véget a két 13 részes, 13 héttel ezelőtt indított új sorozat, amikorra tervezték a benkő-reality indítását. hogy az még épp karácsony előtt véget érjen.
 • Vanek úr #1
  Nem tudom, ki írta a cikket, de egy keveset gondolkodhatott volna...

  "A különbség, hogy a TV2 inkább kényszerből tette ezt, míg az RTL Klub a bőség zavarával küzd."

  "Hétfő 9 után minden RTL-es sorozatnak kemény ellenfelet jelentett a TV2-es NCIS (az ütközet nem dőlt el, hiszen hol az egyik, hol a másik oldal győzedelmeskedett), míg a Szökés új szezonja már nyáron is folyton vereséget szenvedett a Gyilkos számok ismétléseitől."

  Számomra a fenti két mondat egy csöppet ellentétes. Ha az RTL nem kényszerűségből pakolja el a sorozatait hétfőről, akkor nem értem, hogy a Szökés pl. hogy szenvedhetett vereséget (az NCIS ellen indított egyebekkel együtt). Ha viszont a Szökés vereséget szenvedett, akkor viszont kényszerűségből kell, hogy átrakják, és nem mert a bőség zavarával küzdenek. Ez így logikus (és más oldalon is úgy írták, hogy az RTL a Szökést 'menekíti' a hétfői sávból, mert pár résszel a vége előtt nem akarják végleg a kukába dobni, viszont más napon esetleg lehet esélye a konkurens TV2 ellen).