Szekeres Viktor

A TV2 megint elpakolja sorozatait

Aki sasszemű volt és a TV2-t figyeli nap mint nap, az már minden bizonnyal észrevette, hogy a TV2 meglepő hirtelenséggel megint összekuszált programját és elpakolt jó pár sorozatot a helyéről.

A műsorváltozások fő oka a Sztárral szemben sikertelensége volt, így a TV2 a szombatra tervezett játékos show második adását már pénteken adta le, aminek köszönhetően, aki az eddig pénteken sugárzott sorozatokra, a Született feleségekre és a Szellemekkel suttogóra várt szokott időpontjukban, az hoppon maradt.


Szerencsére az előbbi, a Született feleségek rajongói vigasztalódhatnak azzal, hogy kedvencük szerdától, a Doktor House után ismét látható lesz, azonban a Szellemekkel suttogó eltűnik egy időre a műsorról. A szerdai változásnak köszönhetően az eddig fél tizenegy táján sugárzott Harper sziget kezdési időpontja egy órával későbbre kerül, míg a Médium, melynek helyén ezentúl látható lesz a 13 részes sorozat, a keddi éjszakákon próbál nézőkre vadászni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Butterbean47 #13
    milyen meglepő bukott a szarral szemben
  • winnie #12
    " Ezzel is tudnak nézőket veszíteni, erre nem gondoltak??? "

    hogy veszítenének nézőket? nem fognak. erre nem gondoltál? az pedig, hogy nem kíváncsi a nép a celebekre..., nem is tudom, honnan veszed.
  • nikita00733 #11
    Nagyon jó. A nézhető műsorokat elrakják, így nézhetetlen lesz az időpont miatt. Ezzel is tudnak nézőket veszíteni, erre nem gondoltak??? Ennyire nem lehetnek szánalmasak. Egyszerűen nem vagyunk kíváncsiak a "celebjeikre".
  • winnie #10
    "Bármi amiben "sztárok" vannak vagy ismeretlen, de fel"celeb"esitett izék, kudarcra van ítélv"

    ez gondolom irónia, hiszen, aki ilyet mond az nem látja, hogy mennyi cleebs sikerműsor van. a sztárhalmaz pedig nem 50-es, hanem minimum 500-as.

    "minden másnál vagy vetélkedőnél szerintem megnőne a nézettség."

    ?? ha reality, akkor sztérokkal volt a legnézettebb. a milliomos is mindig sztárokkal volt a legnézettebb, pedig akkor még tétje sem volt. nem véletlen, hogy most is van. a kész átverés is teljesen átállt sztárokra. régen volt egy olyan vetélkedő, hogy activity. anno voltak nemsztárok benne, de azt is sztárosították teljesen.

    tuti sikert csak sztárokkal lehet elérni. csak sokan elfelejtik, hogy csak sztárok nem elegek. kell melléjük egy működő formátum is.
  • damagepy #9
    Bármi amiben "sztárok" vannak vagy ismeretlen, de fel"celeb"esitett izék, kudarcra van ítélve. Mindig azon gondolkodok, vajon a most 10. alkalommal látott, a kb 50-es "sztárhalmazbol" kihuzott celebek legközelebb melyik uj műsorba fognak megjelenni, aztán ha az lefutott akkor melyik következőben. Már mindenki unja őket, de azért erőltetik, a helyett hogy (egyelőre) ismeretlen, érdekes valakikkel csinálnák. Egyedül a főzőcskézős műsornál nem tudnom elképzelni azt, hogy nem ismert embereket alkalmaznak, minden másnál vagy vetélkedőnél szerintem megnőne a nézettség.
  • Al Ashrad #8
    Jó nagy tahó vagy algost. Ennyi erővel amit írsz rád ugyanúgy vonatkozik. Kit érdekel, hogy itt keménykedsz?
  • algost #7
    Ki a F..t érdekel ez a hír? Unatkozol Viktor? Vagy mi a bajod? Gyere és kiverheted...
  • morden #6
    egyébként senki nem tudja mit néz a magyar nép a tv-ben csak azt tudjuk , hogy max pár száz vagy ezer ember mire kapcsol, ahol a nézettségmérő adapterek be vannak kötve.
  • winnie #5
    a nézőkről nem írtam, de nem volt még sosem olyan, hogy többen nézték volna. (az pedig, ha be van kapcsolva egy tévé, nem biztos, hogy nézik. mostanában a határozatok alacsony nézettsége a meglepő, hiszen sokkal többnek gondolná az ember azon nézők számát, akik bekapcsolva hagyják a tévét és észre sem veszik, hogy nincs hangja, plusz azok, akik várják hogy véget érjen, mert nem akarnak kapcsolgatni.)
  • morden #4
    Nem bírka a néző ? :P amikor a retek klubbon az ortt határozatot többen nézik mint a másik adókat ...