Szekeres Viktor

Részletek a Wolverine 2. sztorijából

Bár Farkas, vagyis Rozsomák eredetfilmje a bevételek (és a közönség visszajelzése) alapján csalódást okozott, a gyártó stúdió nem tett le arról, hogy folytatásokkal lássa el a Wolverine-sagát, melyben az adamantiumkarmú hős a tervek szerint végre valóban eljut Japánba.

Minderről Lauren Shuler Donner, az egyik producer nyilatkozott az Empire-nek. Donner elmondta, hogy az összes X-Men projekt közül a Wolverine 2. áll a legjobban, főleg azért, mert a történetét eredetileg az első részben akarták felhasználni, de a Fox egyik feje, Tom Rothman azt mondta, hogy jobb lenne az eredettörténettel kezdeni. A második rész Rozsomák és Mariko kapcsolatára koncentrálna, utóbbi egy japán bűnszervezet fejének lánya.

Mivel képregény-karakterről van szó, így a történet szerencsére már megjelent korábban (Chris Claremond és Frank Miller írta), így azon nem kell annyit agyalni, de ettől függetlenül egy első osztályú forgatókönyvíró, a Közönséges bűnözőkért Oscart is kapott Chris McQuarrie fog dolgozni a szkripten. (A hitelesség kedvéért a film forgatására is japán helyszíneken kerülne sor.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #12
    Az a baj,hogy az 1. X-men mozival mar annyira megkavartak a szart,hogy csak kormonfontan lehet uj karaktereket behozni(Pl. Rogue csak sooookkal kesobb csatlakozott az X-menhez,mint a filmben es nem mellekesen Wolverine ki akarta nyirni...)
    Masreszt Deadpool inkabb semleges-gonosz(sokkal inkabb mint Magneto)es kivancsi lennek, hogy emelik piedesztalra...
  • Pesta76 #11
    Hát én jobban várom Magneto filmjét mint a Deadpool filmet. Magneto személye jelen van az egész X-men univerzum történetében a legelejétől fogva míg Deadpool nem szerepel a legeleje óta. Én rengeteget olvasok ilyen képregényeket és talán ami még elég jó kis film lenne az szerintem egy Kolosszus mozi. Kolosszus is az a személy amely köthető Rozsomákhoz akár még egy közös produkcióban is elbírnám képzelni őket.
  • koschwarz #10
    nem a karácsonyi lidércnyomást láttad véletlenül?
  • nessboth #9
    Igazából Farkas az a karakter aki a legirritálóbb a Marvel univerzumban, olyan utálatos kis duzzogó gnóm, aki mindig pattog meg durcizik...talán a hangyaember nem küldte még padlóra...
  • Zabber #8
    én már várom ezt a filmet, remélem jobb lesz mint az első... a Deadpool film is érdekel, de amúgy ez a karakter egyik oldalon sem áll, annak dolgozik aki több pénzt ad, de amúgy nem gonosz...
  • Zombee #7
    Az idézett mondat hülyeség, attól hogy valami képregény-karakter, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy a sztori is adott. Jelen esetben valóban adott volt, hogy mennyire írták át, nem tudom, nem ismerem az Origin történeteket. Maga a film nekem tetszett, jó kis csihi-puhi popcorn mozi a szórakoztató fajtából.
    Részemről Rozsomák története sokkal érdekesebb, mint Magneto-é, el se tudom képzelni, abból mit hoznak ki, a Deadpool filmet pedig nem is igazán értem. Deadpool elvileg nem a jó oldalon áll, ilyen karakterek pedig nem szoktak filmet kapni, legalábbis eddig nem kaptak. Amúgy sem tűnik érdekesnek, Magneto azért lényegesen összetettebb, és igazán negatív hősnek sem mondanám, a képregényekben is azért többször előjöttek pozitív vonásai, meg a filmben is.
  • xido #6
    "Mivel képregény-karakterről van szó, így a történet szerencsére már megjelent korábban"...hozzá értők szerint az eredet sztori is megvolt ebben a formában,ezért volt kár alapjaiban hozzápiszkálni és kicsavarni:)
  • crotinake #5
    adamantium karmú...
  • koschwarz #4
    pont pár napja néztem meg az elsőt, és a sok fanyalgás ellenére (vagy éppen azért?) nekem kifejezetten tetszett, szórakoztató volt. ritka manapság nálam, hogy egy filmet egyben végignézek anélkül, hogy bealudnék rajta, ezt meg sikerült egyben lenyomnom :)))
  • Taybore #3
    Mindegy csak X-Men legyen!!!