Szekeres Viktor

A FlashForward megúszta

Bár, mint korábban jeleztük, a remek kezdés után némi visszaesés volt tapasztalható az új Lostként is emlegetett Flashforward nézettségében, az ABC csatorna szerencsére támogatásáról biztosította a készítőket és gesztust gyakorolt a nézők felé is.

Ez számokban azt jelenti, hogy a sorozatból május végéig összesen 25 rész mehet le, s valószínűleg tavasszal születik arról döntés, hogy a csatorna igényt tart-e egy esetleges második évadra.

Az eredetileg az HBO-nak íródott dráma készítői még a premier előtt elmondták, hogy több terv is megfogalmazódott a fejükben, jelenleg 3 vagy 7 évadban gondolkodnak, minden a sorozat sikerétől függ és a tervek szerint az 1. évad 21. részére fogják elérni azt a dátumot, melynek történéseit a sorozat szereplői látják "álmukban". (A Flashforward története szerint ugyanis a világ összes embere elveszti az eszméletét 137 másodpercre, s eközben mindnek látomása támad, melyben magukat látják fél évvel később.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NLZ #9
    Nem lenne meglepő, ha kaszát kapna, nagyon hatásvadész, mégis gyenge eresztés.
  • azirafael #8
    Nekem a jövő látás miatti moralizálás tetszik a sorozatban nagyon. Egy ilyen esemény hogyan változtatja meg az emberiség gondolkodását, hitét, viselkedését.... szerintem nagyon jó gondolatok vannak benne.
  • gibson9 #7
    Annak idején egy örökké valóság volt számomra az a 7 nap amíg jött a következő Lost rész :D És a Lost rengetegszer okozott olyan élményt, hogy tátva maradt a szám. Ehhez képest a FlashForward annyira nem csigázott még fel. Nekem a pilot zárójelenete sem volt akkora wtf, mint sokaknak. Mert, ahogy már a topicban is leírtam, ha nem az ufók voltak, akkor biztos valami technika, amit kifejlesztettek emberek, akik nyilván tudnak ellene védekezni és nem ájulnak majd el.
    De lehet csak azért nem esik már le az állam ilyeneken, mert már jó pá évvel idősebb lettem, mint amikor a Lost 1 évadját elkezdték :D
  • winnie #6
    azért nézed később, hogy ne kelljen annyit várni a köv. részre, ha épp jól alakul a sztori:) de tény, hogy (még?) közel sem övezi lot/heroes/pb-szintű hype. viszont nemsokára a tömegek is felfedezik, hiszen nyakunkon a magyar premier.
  • Dynamic #5
    Ennél a sorozatnál egyelőre nem érzem azt, amit már a Lost legelején éreztem. Már most 3-4 nap csúszással nézem a folytatásokat, ami azt jelzi, hogy annyira azért nem hoz lázba, hogy körömrágva várom a következő epizódot. Mindegy, meglátjuk...
  • winnie #4
    "nem később találják ki a megoldásokat a rejtvényekre"

    előre nem tudnak mindent kitalálni, de ez így van jól. nekem viszont, mivel bejönnek a karakterek, simán érdekes az egész, sőt, még örülök is, hogy lassú, hisz tovább tart. tudom, hogy szembe megyek az árral, de a lostban sem tetszett, hogy a 2. évadtól a részekben folyton nagy válaszok voltak. szívesebben bolyongtam volna tovább félhomályban. itt is inkább örülnék, ha jó ideig nem kéne megtudni Az Okot, inkább hadakozzanak a szereplők, hogy elkerüljék a jövő bekövetkeztét.
  • Zedas #3
    Csekkoljátok nyugodtan, maximálisan korrekt. Egyre jobban keveredik a fos benne, már baromi kíváncsi vagyok hogy hogy megy tovább. Egyébként abban az egyben biztos hogy jobb mint a Lost, hogy nem később találják ki a megoldásokat a rejtvényekre, hanem előre ki kellett fundálniuk mindent.
  • WilliamMcKinley #2
    Lassú? Fene pedig nagyon jólhangzik, de lassú sorozatokat utálom.
  • WoodrowWilson #1
    Jó-jó ez a FlashForward, de vhogy nem az igazi, lassú. Vagy még csak nem indult be. Azért még nézem, a cliffhangerök jók:)