Szekeres Viktor

Négy nap ásítozással kezdődött a mozis hét

Hiába volt az előző héten 4 premierfilm és egy premier előtt bemutatott alkotás, a mozinézők, illetve a potenciális mozilátogatók csak vállukat vonták a kínálat láttán. Ők tudják, hogy miről maradtak le...

Valahol fura, hogy míg egyes októberi heteken alig lehet lépni a friss filmektől, a mozikba kerülő hollywoodi produkcióktól, addig október 8-án szinte semmi olyan nem került bemutatásra, ami érdekelte volna a nézőt. Így jobb híján a régi filmekre váltott a többség jegyet.

Az első hat helyezett a budapesti toplistán változatlan, s mindegyik film alacsony, 4 és 30% közötti esést produkált, köszönhetően az unalmas hétnek. Az első továbbra is a Csúf igazság (ezúttal 15581-en látták), a második ismét a Hasonmás, a harmadik szinte az előző heti eredményével megegyező teljesítménnyel a Derült égből fasírt, és folytathatnánk a sort egészen a hetedik helyig, ahol is a Pippa Lee 4 élete mutatkozott be szerény, 3407 nézős teljesítménnyel.

Rebecca Miller többet érdemlő filmje mögött, a 9. helyen találjuk premier előtti újoncként a Fel-t, mely pár előadásával telt házak előtt 2274 fővárosi nézőt csábított jegyvásárlásra. Halász Judit koncertfilmje, a Csiribiri a fővárosban 2375 nézővel bevétel szerint csak a 13. lett (a különbség a jóval olcsóbb jegyeknek köszönhető), a remek japán Rövidlátók 222 nézővel az 58., míg az Apám zenéje 8 előadására csütörtöktől vasárnapig 37-en váltottak jegyet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeDDyRuSh #1
    Rövidlától 58? Pedig tényleg jól sikerült. Amúgy nyugis volt a hét tényleg.