Szekeres Viktor

Riasztó jelek a Flashforward háza táján

Szó sincs arról, hogy - mint az évad másik nagyon várt sorozata, a V esetében, hogy leállították volna a forgatást -, mindössze a remek kezdés után megszokott visszaesést tapasztalhatjuk a jövőbe tekintős sorozat háza táján.

Pár hete a Flashforward még remek nézettséggel kezdett, a premierjét 12,5 millióan látták Amerikában, s ezzel még a majd egy évtizede egyeduralkodó Survivort is megadásra késztette David S. Goyer és Brannon Braga scifi-szerű sorozata, melyben az egész emberiség egyazon pillanatban elveszti emlékezetét 2 perc 17 másodpercre.


Azonban a remek kezdést erős visszaesés követte, már ami a nézettségi adatokat illeti, hiszen míg a 2. részt 10,7 millióan látták, addig a harmadik epizódra már csak 9 millióan voltak kíváncsiak, s ami aggasztóbb, a kereskedelmileg lényeges, 18-49 éves korosztályban még inkább visszaesett az érdeklődés, minek köszönhetően a csütörtök este 8 órás sorozatok között ismét a Survivor számít királynak és a Flashforwardot már a vele párhuzamosan adott Doktor Csont 5. évadja is megelőzi nézettségben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #10
    ne hidd el, mert nem vágom, sőt, írok hülyeséget is, de akkor elvárom, hogy kijavítsanak.

    de most _kivételesen_ nem értem, mi a gond. jön a kollega, aki nem képes írásjelet írni a kommentbe és azt írja, hogy "sok volt a duma"? mármint baj, hogy beszélnek egy sorozatban? ez a lényege egy filmnek, sorozatnak, nem? (lehet, hogy nem így értette, hanem úgy, hogy: "én megnéztem az első részt. sok volt. a duma nem. tetszett. ennyi." - persze esélytelen megfejteni.)

    a reklám pedig meglepett, hiszen van egy olyan sanda gyanúm, hogy fogalma sincs arról, hogy mennyit reklámozták (főleg, ha olyat ír, hogy kevesen nézik, hisze nem nézik kevesen az FF-t.)

    engem régen nem idegesít semmi, de ha valaki fals kommentet ír, akkor szerintem ő is örül, ha javítják. itt persze arról volt szó, hogy butaságot olvastam és visszakérdeztem, mert valóban meglepett.
  • Coco #9
    nem nagyon szoktam kommentelni, általában csak olvasgatom a háesszeket, de ez már engem is megakaszt... :D

    elhiszem, hogy az emberek 99%-ánál jobban vágod a dolgokat film/sorozat témában, elhiszem, hogy idegesít, ha valaki fasságokat ír, de ez a flegma kioktatás minden egyes alkalommal..
  • winnie #8
    sok volt a duma? nem az a lényege egy filmnek vagy sorozatnak? ezért van író. hogy dumákat írjon.

    viszont jó olvasni, hogy orrba-szájba reklámozták. kint élsz?
  • atis78 #7
    Ez most arról szól hogy hiába nyomták a reklámját orrba-szájba ahhoz képest kevesen nézik, sok reklám és elmarad az eredmény, amúgy én nem reklám alapján nézek filmet és szerintem ezzel sokan vannak még így akiket egy zaftos reklám nem ültet a képernyő elé, én megnéztem az első részt sok volt a duma nem tetszett ennyi erővel könyvet is olvashatok, szóval nem nézem, persze van akinek bejön.
  • MrBlowfish #6
    És az ABC-t mi a fűrészporos István hasáért érdekelnék a globális letöltési adatok? De komolyan kit érdekel hányan töltötték le? Miért lenne ez fontos adat?
  • Proart #5
    Az kimaradt a cikkből, hogy a berendelték a teljes évadot. (eddig csak 13 részre kaptak opciót) 25 részes lesz az évad.

    http://www.sorozatjunkie.hu/2009/10/12/flashforward-9-resz/

    SG kicsit el van maradva mint mindig.
  • sugarman #4
    Példának fel lehetne hozni a prison breaket. Igaz, hogy ott nem részről részre csökkent(ha jol tudom), hanem 2.évadtól, azt hiszem. Egyetértek bladesoft-al.
  • bladesoft #3
    Anonymus irónk mindig ilyen blikkes cimeket talál ki hogy az adófizetőket ijesztgesse.
  • Nasedo #2
    Elolvastad a cikket? Nem kaszáltak el semmit, csak valaki megint értelmes címet talált ki, hogy írhasson egy "hírt". Nyilván minden sorozatot az elején néznek többen, mert az emberkék az első pár rész után jönnek rá, hogy érdekli-e őket vagy sem.
  • xido #1
    hülye buzik,már bocsánat..semmi baj nem volt a 3.résszel,jó lenne,ha kicsit megnéznék világviszonylatban is a letöltési arányokat valahogyan,mert a helyi háztartási felmérés nudli...Muszáj mindig a jó és friss dolgokat elkaszálni?:(