Szekeres Viktor

A halálunalmas sorozat folytatódik

A kritikusok szerint sosem jelent jót, ha egy film vagy sorozat címe olyan tartalmat hordoz, amivel egy negatív véleményben jellemezni lehet a filmet. Az HBO legújabb sorozata is megkapta pár recenzióban a magáét, mégis folytatódik.

A Bored To Death, melynek címe arra utal, hogy az író főhős halálra unja magát (és ezért magát magánnyomozóként kezdi el reklámozni), pár hete startolt Amerika legnagyobb prémium csatornáján, s azonnal megosztotta a kritikusokat, hiszen némelyek szerint szenzációsan keveri a film noir és a komédia műfaját, mások szerint viszont rettentően unalmasan teszi mindazt.


A közönség véleményéről azért nem szólunk, mivel az eddigi epizódok átlagnézettsége valamivel 1 millió néző alatt mozgott, ami enyhén szólva is visszafogott teljesítményre utal, azonban az HBO szembement az árral és már az első pár rész után jelezte, hogy jövő őszre igényt tartana a Bored To Death 2. évadjára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • David0113 #5
    Második évad közepén járok, ez kicsit pörgősebb talán mint az első, nem a kedvenc sorozatom de nézhető. Viszont ha ennél gyengébb lesz lehet nem tolom végig, mert elég sok jó sorozat van.
  • Tomy84 #4
    Én nem tudom milyen BSgét néztetek de ez minden csak nem unalmas. Igaz, hogy nincs benne annyi akció mint mondjuk a Csillagkapuban de nem is az volt a célja. Tény, hogy a 3. és 4. évad gyengébb lett az első kettőnél, többet foglalkoztak a szereplőkkel de volt ott akció és nem is akármilyen. Nekem egyedül ez az Isten keze dolog nem jött be nagyon...
  • Hornymut #3
    Majd a második és harmadik évadnál rájössz, hogy unalmas,sajnos...
  • David0113 #2
    Én most kezdtem el nézni a BSG, nem mondanám unalmasnak. Nem is tul pörgős, de nem unalmas.
  • SonicBoom #1
    én meg azt hittem a battlestar galactica-nak lesz új évada...