Szekeres Viktor

Mégsem lesz posztapokaliptikus sorozat

Sokan kapták fel fejüket a hírre májusban, miszerint a Jericho kurta-furcsa befejezése után ismét csak egy világégés utáni sorozattal kíván előrukkolni az egyik amerikai tévécsatorna. Az előzetesen bukást szimatolóknak úgy tűnik, ezúttal igazuk lesz.

Az NBC az eredeti tervek szerint nagy dérrel és dúrral harangozta volna be a Day One című sorozatot, afféle nagy tévés eseményként, egy 13 részes minisorozat látszatát keltve, melyet siker esetén később akár folytathattak is volna. Azonban a napokban napvilágra került a hír, mely szerint a csatorna meggondolta magát és mégis csak 4 részt kér a sorozatból az eredetileg tervezett a 13 helyett.


Hogy mindezt az elkészült 2 epizód láttán gondolták-e így, vagy csak a sorozat forgatókönyvei okoztak csalódást, azt nem tudni, de így elég nagy a valószínűsége annak, hogy aki arra számított, hogy több évadon át követheti figyelemmel a világégés után megmaradt ház lakóinak megpróbáltatásait, az lemondhat ezirányú terveiről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sanyix #2
    csináljanak stalker sorozatot. Csinálhatnák azt is a helyszínen :)
  • Novell #1
    Csináljanak a Fallout sorozat története alapján egy mozifilmet vagy egy sorozatot. Ha jól megcsinálnák, akkor szerintem a játék rajongótábora és a sci-fi rajongók már egy biztos nézőtábort jelentene.