Szekeres Viktor

Az ősz első nagy sikere a magyar mozikban

Hat új film is bemutatkozott csütörtökön a hazai mozikban, igazából azonban csak kettő tudott kiemelkedni, így a toplista első helye azon múlott, hogy a romantikus filmek vagy a scifik rajongói zarándokolnak-e el nagyobb számban kikapcsolódni a multiplexekbe.

Először essünk túl a "maradékon", hiszen két magyar filmpremiert is láthattunk, melyek közül a Tréfa Budapesten vasárnapig 551 nézőt érdekelt és ezzel a 17. helyen nyitott, míg a Koccanás 92 nézővel a 30. helyet szerezte meg. A külföldi "kis premierek" sem voltak sokkal sikeresebbek, hiszen a Családban marad 4 nap alatt 265 nézőnek jelentett esti programot (24. hely), míg a Hülyeség korára 131-en fizettek be a fővárosban (28. hely).


Az első helyért A csúf igazság és a Hasonmás tusakodhatott, de viszonylag hamar eldőlt, hogy Katherine Heigl és Gerald Butler romantikázása érdekli jobban a nézőket, hiszen míg azt 19248-en látták, addig a robotokkal harcoló Bruce Willis-t csak 14613-an. Persze utóbbi még így is korrekt eredményt produkált és a második helyen mutatkozott be. A lista 3-4-5. helyén a Derült égből fasírt (eddig 19654 néző), a nagyot zuhanó District 9 (eddig 29741 néző) és a Végső állomás (eddig 46401 néző) áll.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!