Szekeres Viktor

Jön az élőszereplős Thomas, a gőzmozdony-film

Nemsokára egymást fogják követni a mozikban a népszerű gyerektörténetekből és mesékből készített filmek, melyek úgy tűnik a szuperhősös képregények és a 80-as évek gyerekjátékai (Transformers, Barbie, G.I. Joe) után a következő nagy filmes trendet jelenthetik Hollywoodban.

S, ha már gyerektörténet, akkor a világ jelenlegi legnépszerűbb óvodás meséje/játéka sem maradhat ki a szórásból. Természetesen a több mint 100 milliós eladásokkal dicsekvő Thomas, a gőzmozdony franchise-ról van szó.

Josh Klausner, a Harmadik Shrek írója fogja készíteni a Thomas-film forgatókönyvét, mely a tervek szerint számítógépes animációval dúsított élőszereplős, vagyis afféle hibrid film lesz és 2011 tavaszára várható a filmszínházakba. (Egyébként a film mellett új CGI-animációs tévésorozat is készül Thomas-ból és barátaiból.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Apa27 #30
    Sziasztok! Egy olyan kérdésem/ kérésem lenne, hogy elmeseélné nekem, hogy "honnan kezdődik" a Thoms sorozatból az, amikor már a mozdonyoknak saját szinkronjaik vannak?
    Mert ha jól láttam, akkor még az elsők között csak a mozdonyok alábeszéléssel beszélgettek. Aztán később már a szemük mozgott, de nem volt saját szinkronjuk, aztán valamikor már minden animációs lett.
    Nos nekem ez az animációs Thomas kellene! Valaki tud ebben segíteni?
  • richard45 #29
    pfúúú az öcsém nagyon oda van ezért a sz*rságért, mikor meghallom a zenéjét legszívesebben kiugranék az ablakon.
    na de ebből élőszereplős filmet csinálni...jaj elég cinkes lenne, főleg úgy hogy elképzelem hogy mondjuk Johnny Depp feje ott vigyorog egy mozdony testében már elfog a röhögő görcs. ebből csak bénaság születhet szerintem.
  • Vardar #28
    Én már a Thomas franchise szónál kibuktam... Mindent tönkre kell vágni?
  • Al Ashrad #27
    Ja és ő Thomast is szereti! (mármint az öcsém:D)
    Attól még én biztos kihagyom ezt a hígfost.
  • Al Ashrad #26
    A verdák népszerű volt. Öcsém kedvenc filmje. :D
  • Squeezer #25
    Lewis Hamilton, mint főszereplő? Pont ilyen az arcberendezése, és még masiniszta se kell. :)
  • dartois83 #24
  • Szolnokboy1 #23
    élőszereplős winnie remake-et akarok! hátha az kevesebbet trollkodik és/vagy okoskodik.
  • Quantumleap #22
    Élöszereplös Sebaj Tóbiást akarok!
  • Daza500 #21
    Sztem úgy értette, hogy nem volt benne semmi computer-tuning, kézikamerával vették fel az összes részt, a modelleket néha át-átrendezgették, a vonatokat meg trafóval bírták mozgásra. Ennyi volt az egész.