Szekeres Viktor

Az MTV eladja a 2010-es focivébé jogait?

Sokan csaptak a levegőbe diadalittasan, amikor kiderült 2007-ben, hogy a 2010-es labdarúgó világbajnokság közvetítési jogait ismét az MTV szerezte meg, hiszen a 2006-os vébé RTL Klubos közvetítéseit meglehetősen sok kritika érte. Lehet, hogy ők előre ittak a medve bőrére?

A Népszabadság értesülései szerint ugyanis a Magyar Televízió továbbadhatja a 2010-es, dél-afrikai focivébé tévés közvetítési jogait, s a kérdésről jövő héten fog dönteni a közszolgálati csatorna kuratóriuma. Belső körökből származó suttogások szerint azonban már minden le van zsírozva, sokan kész tényként kezelik az esemény jogaitól való megszabadulást.

A napilap szerint at MTV illetékesei már fel is vették a kapcsolatot az RTL Klubbal, mely csatorna kommunikációs igazgatója, Rényi Ádám nem kívánta kommentálni ezen értesüléseket.

Időközben az MTV közleményt juttatott el lapunkhoz, amely szerint a Magyar Televízió nem tett le arról, hogy közvetítse 2010-ben a labdarúgó világbajnokság mérkőzéseit.

Súlyos gondot okoz azonban, hogy a jövő évi költségvetési törvényjavaslat példátlan, több mint 7 milliárd forintos elvonást helyezett kilátásba. Ilyen körülmények között a nemzeti köztelevíziónak felül kell vizsgálnia minden nagy értékű kötelezettségvállalását, beleértve műsoros projektjeit is. Döntés azonban még nem született a közvetítési jog eladásáról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alebardo #11
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEEEEEEEEEEEEE!!!! AZ RTLKLUBOT NEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
  • CaptainRumi #10
    Így van, így van. inkább nézem horvátul a meccset, minthogy a Világi Peti vagy Léderer Áki marhaságait hallgassam...
  • pepe792 #9
    te nézd fekete-fehérben akkor...
    imádom az ilyen okos hozzászólásaidat.
  • sandor8206 #8
    gondolom, ahogy ebben az országban mennek a dolgok, valamelyik magánkézben lévő TV fogja megvenni olcsóbban mint ahogy az MTV vette és nyer rajta pár száz milkót, a többi nem számít
  • Skyline #7
    Ismét törölt valamelyik fogyatékos zsidraj admin aki nembírja elviselni az igazsgot....Kis barátom,a te bajod hogy a fajtádnak egyre keveseben hisznek.:)
  • WoodrowWilson #6
    Nem arról van szó, hogy nem lehet kibírni, csak ne lépjünk már vissza. Azt is túlélnénk ha fekete fehérben lenne, sőt azt is ha rádión menne, sőt azt is ha nem lenne egyáltalán, na de azér mégis.
  • winnie #5
    eddig is túlélted, ha nem hd-ben volt a focivébé, nem? túl fogod élni.
  • pepe792 #4
    fasza lesz ha nem az m1 adja, megint lemondhatok a HD minőségről... az meg mégszebb lenne ha tényleg a digisport adná.....
  • diablo1336 #3
    ez most h jött ide:D amugy ha nem m1 akkor már tv2 a jelenlegi bl-es gárdával. Azért szégyen lenne ha mondjuk egy digisport venné meg a jogokat,aztán csak minden 20. ember nézhetné tv-be a vb-t.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Na, egy okkal több, hogy ne magyar csatornán kövessem az eseményeket - majd.