Szekeres Viktor

Hamarabb jöhet az új X-Men film, mint hinnénk

Az X-men-filmek eddig óramű pontossággal 3 évente érkeztek, azonban most, hogy az eredeti sorozat kissé háttérbe szorult és a spinoff-sorozatoknak más a készítőgárdája, a megszokott menetrend is felborulhat.

Háromévente, majd kétévente, s ki tudja, lehet, hogy idővel évente lesz egy vagy két X-Men a mozikban, hiszen a sorozat potenciálja mondhatni kiapadhatatlan, a jelenleg futó képregények között is 6-8 X-Menes cím van, a készítők nyugodtan előtérbe hozhatnak egy karaktert egy előtörténet elmesélése céljából, vagy pedig valamelyik X-Mennel rokon sorozatot is megfilmesíthetik.

Jelenleg a tini X-Men, az X-Men: First Class a soros, s mint Tim Pocock, aki az ifjú Scott Summers-t, vagyis Küklopszot alakította Farkas, izé, Rozsomák eredetsztorijában, a Twitterjén megírta, hogy jelenleg egy ausztrál tévésorozatot forgat 2010 februárjáig, majd pedig az új X-Men filmhez kezd hozzá, ami testvérek között is 2011-re teszi legkésőbb az új premiert.

A filmről egyelőre annyit tudni, hogy Josh Schwartz írja (az író nem egy kultikus tévésorozat készítője, mint közismert), de rendezőt még nem találtak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotcsa #7
    Minek a név? Úgy is tudja mindenki, hogy ezt Viktor írta!
  • Narxis #6
    Nem alaptalanul...
  • Narxis #5
    Detto, remélem lesz még egy rakás film.
  • winnie #4
    a magneto filmet még be sem jelentették, csak tervbe volt véve, de a wolverin elég közepes szereplése után nem biztos, hogy lesz.
  • LacfY #3
    Már szerintem nem írják ki, tekintettel arra, hogy a hozzászólók nem cikkel foklalkoznak, hanem az író szidalmazásán élvezkednek. Sajnos.
  • Etinger #2
    a cikkíró neve hol marad?
  • Magiszter #1
    És mi a helyzet a Magneto filmmel? Az is 2011-re lett eltolva. Én jobban kíváncsi lennék arra mint egy tini X-men-re.