Szekeres Viktor

A csúcson fejezte be a True Blood

A True Blood, vagyis az Inni és élni hagyni nem a divatos vámpírhullámot lovagolta meg, hiszen még az Alkonyat mozis sikere előtt bemutatták, azonban a sikeréhez minden bizonnyal hozzájárul a papírzsebkendő-ipar szekerét az elmúlt évek recessziójának kátyújából kirántó film.

A tavaly ősszel indult sorozat 2. évadja már nyáron kezdődött, s minden bizonnyal a harmadikra is addig kell várni, míg jövőre vége lesz az iskolának, de azt biztosra lehet venni, hogy ekkora siker mellett még hosszú-hosszú évekig sikerrel fog műsoron maradni a True Blood.

Az annak idején alig 1,5 millió nézővel bemutatkozó sorozat nézettsége részről-részre kúszott fel és a finálé előtt már 5,3 milliós rekordszintre ért, azonban a sokak szerint csalódást okozó utolsó két epizód hatása a számokban is érezhető volt, hiszen a fináléra pár százezerrel csökkent a kíváncsi szempárok száma, azonban még így is kiemelkedett a többi HBO-sorozat közül. (Az Inni és élni hagyni könyvverziója már megjelent itthon, s még idén várható Charlaine Harris könyvsorozatának 2-3. részének magyar változata.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kakateve #7
  Nem érzik cikinek. Az összes cikknél eltűnt a szerző neve.

  Jómagam nem tartozom a SZ.V. "imádók" társaságába, de tényleg nem értem, mi értelme van, hogy ilyen idióta címet ad a cikkeinek.
  Most őszintén, akit érdekel a True Blood, az akkor is rákkatint egy TB hírre, ha az arról szól, hogy Anna Paquin orrán egy hatalmas pattanás keletkezett, de nem tudták kinyomni, ezért beírták a sorozatba, s a pattanás lett a halott ikertestvér. Hülyeség, de elolvassa az érdeklődő, mert szereti a sorozatot.

  Másfelől aki képben van, az tudja, hogy a sorozat folytatódik, s ilyen cím láttán tudja, hogy egyrészt úgy se azt takarja a cikk, amiről valóban szó van, s csak rázza a fejét, hogy "ki az a majom, aki ezt írta".
  Vagy a legtöbb ember jól informált, s ezért kell a megtévesztő cím? Mert lehetett volna jobb is, pl.

  A csúcson fejeződött be a True Blood 2.évada (asszociálunk, hogy lesz 3.évad)
  Rekordnézettséggel ért véget a True Blood új évada
  A csúcson fejezte be a True Blood, mielőtt nyári szünetre ment

  Jah, hogy ez árulkodik a cikk valós tartalmáról?
  Én kezdem azt hinni, hogy a cikkíró a publikált írásainak olvasottsága után kapja a pénzt, és nem a "minőségi" munkáért.
 • Polemius #6
  Hopp, az előbb nekem még kiírta, hogy Szekeres Viktor. Ezek szerint már ők is cikinek érzik?
 • Polemius #5
  Néha óvatlanul rákattintok egy Sz. V. írásra, pláne így reggel.

  Aztán persze megbánom, mert a szokásos idióta cím, aminek semmi köze a hír(?)hez, semmitmondó pár soros írás, az is általában ugyanazt ismételgeti többször.
  Mondjuk egy ideje inkább egyáltalán nem olvasok az sg.hu-n filmes hírt, meg magát az oldalt is ritkábban.
 • Nasedo #4
  Már nem is merik kiírni a nevét.
 • Athor #3
  Nos... az tény, hogy a cím félrevezető volt... megint.
 • Scamp #2
  Igen, ezt már a címből le lehetett szűrni... Kicsit beleolvasta a bevezetőbe és akkor már biztos voltam benne :D Mondjuk, ha jellegzetesen akar publikálni az nagyon megy neki...
 • otrosinka #1
  ezt tuti, h Viktor Írta.
  Jelenleg nem látszik a szerző..............