Szekeres Viktor

Itt a Michael Jackson-film előzetese

A Columbia Pictures pár héttel a premier előtt végre a nagyközönség számára is elérhetővé tette a High School Musical-es Kenny Ortega által rendezett Michael Jackson-film, a This Is It előzetesét.

Az október 28-án moziba kerülő és a tervek szerint mindössze két héten át vetített film egy olyan Jacksont mutat be, melyet ritkán láthattak a rajongók. Színfalak mögötti felvételek segítségével láthatjuk, hogy az énekes miképp készült nyárra tervbe vett, teltházas londoni koncertjeire. A film az áprilistól júniusig tartó időszak eseményeit öleli fel és több mint 100 órányi nyersanyagból készült el.


Azt már múlt héten megírtuk, hogy itthon is két hétig lesz látható a This Is It az Intercom forgalmazásában. A hazai premier az amerikaival egy időben, október 28-án lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #15
    Gyerünk dógozni!
  • bermuda3 #14
    tényleg üt az előzetes. szépen a mozgások alá vágták a surranós hangokat :D
  • Chocho #13
    :D:D:D:D:D

    Én meg azért járok ide, mert itt olvasni a legdurvább oltásokat a magyar neten. :D
  • bounty88 #12
    wez egy szépen összerakott trailer, viszont aki figyelt láthatta za orrát...vmi eszméletlenül látszik, hogy az ott egy műorr...de a végén még kiderül, hogy elég jó fizikai állapotban volt a srác, ami megintcsak azok ellen bizonyíték, akik összeesküvést szőttek ellene, mint a doki, és a koncert állítólagos szervezője..aki szintén benne volt a buliban....
  • clx457 #11
    Na és koncert után járhatott volna tolószékkel ,addig meg ugyis belötték volna sok injekcióval
  • winnie #10
    a bulvárt inkább kihagyom, mert az egyik leírja, hogy tolószék, a másik meg azt, hogy nem tolószék.
  • mihály #9
    én nem nagyon láttam tolószékben, úgyhogy szerintem te be vagy állva hülye gyerek, persze méghogy dublőr, akkor már nem az utolsó felvételeit vágták volna össze hanem igazi mozi filmet csináltak volna, és aztán meg lehetne folytatás is utánaúgyhogy ennyi, még a leges leges legprofibb dublőr sem tudná így eljátszani Michael Jackson-t, hihetsz amit akarsz mások leszarják, hogy te mit hiszel, ez itt Michael Jackson!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lőr!!!!!!!!! nem más!!!!! nem egy senkiházi dublőr!!!!!!!! még viccnek is szőrnyű!!!
  • nessboth #8
    ...Vagy a hülyegyerek olvas újságot, és barátkozik a google-val:

    Michael JAckson tolószék---a dream cum true!



  • kissssss #7
    jjjjjjeeeeeeeeeee ezaz csináljunk még több zsetont(pénz) Michael Jackson halálából undorító gusztustalan banda.
  • winnie #6
    ", ugyanis a valódi már járni alig bírt, illetve tolószékben közlekedett..."

    én ezért járok sg-fórumra, mert itt vannak a legjobban értesült arcok az exkluzív infókkal. (azok, akik "olvasták valahol" vagy akiknek "az anyukájának a munkatásnőjének a szobatársának a nagyapja MJ fodrászának a fiának a nagy barátja")