Szekeres Viktor

Új Micimackó-film érkezik

A Disney nem várja meg a téli Hercegnő és a Béka premierjét és annak fogadtatását, hanem gőzerővel újabb, hagyományos módon rajzolt projektekkel próbál előrukkolni, melyek egyik élharcosa egy új Micimackó rajzfilm lesz.

A filmet már korábban bejelentették, de végre részletek is kiderültek a népszerű medve új kalandjairól. A készítők többek közt megerősítették, hogy valóban Micimackóra fog épülni a film (nem úgy, mint az előző mozis próbálkozások a Száz Holdas Pagonyból, ld. Micimackó és a Zelefánt), ráadásul a történetet is Milne könyvei ihletik.


A 2011 tavaszán mozikba kerülő film nem csak kisgyerekeknek fog szólni, köszönhetően annak, hogy az írók találtak 5 olyan történetet A.A. Milne művei között, melyeket eleddig nem filmesítettek meg, s ezt az 5 sztorit fogják egy nagy, egész estés mozifilmmé gyúrni.

Érdekesség, hogy Burny Mattinson, aki már több mint 50 éve animátor a Disney-nél és annak idején a cég névadójával még az eredeti Micimackó-rajzfilmen is dolgozott, együtt fog munkálkodni Steve Anderson, Clark Spencer és Don Hall rendezőkkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bermuda3 #14
    én a micimackót a régi normális mesék közé sorolom (mint könyv), aki szerint meg tróger, az üljön le a cartoon network elé egy napra... amikor a címet olvastam megijedtem h új írói lesznek, de így h ez is milne, így már nem zavar. persze nem fogom megnézni de legalább anyázni sem fogok nyugat felé miatta :)
  • Cat 02 #13
    Hát lehet, de mégiscsak van mögöttes tartalom. (hiperaktív, túlsúlyos, anti-szoc)
  • trogi #12
    Ajánlom neked a Ghibli stúdió filmjeit, azon belül is Miyazaki Hayao filmjeit. Egyszerűen csodás filmeket csinálnak. Na, ha ezek után látsz akárcsak egy másodpercnyi snittet az rtl, tv2, stb. animéiből, rájössz, hogy micsoda különbségek vannak.
  • Etinger #11
    Hát ízlések is pofonok =)
  • Etinger #10
    Bolt picit gyenge lett, de a Princess and Frog viszont jó lesz.
  • immovable #9
    Nem vagyunk egyformák. ;)
  • kadar1 #8
    Megint 1 lerágott csont. Disney már régen elvesztette a hitelét.Az újabb rajzfilmjei közül az egyik ratyib mint a másik. Ez van .
  • Chocho #7
    Én várom. :)
  • Etinger #6
    Nem tudom, én nem nagyképűségből de elég értelmes tartom magam, mégis máig élvezni tudom ezt mesét =)

    http://www.youtube.com/watch?v=E7KXgt5zOFM --> pl Diablo 1-3 Dekard Caine hangjával az élen :D:D

    Winnie is remélem szól pár szép szót a mese mellet :D:D
  • bigjoe #5
    Bugyutának bugyuta, de tök aranyos.. ;o)