Szekeres Viktor

Robin Hood az alakváltó szörnyek ellen fog küzdeni

A hajdani SCIFI Channel (ma már Syfy) mindig is híres volt arról, hogy pár sorozata és a műfaj mozis és DVD-s megjelenéseinek utósugárzásain kívül sajátgyártású filmekkel is előrukkol, melyek általában klasszikus mítoszokra építkeznek, s egy szörnyet állítanak a középpontba.

A kéthetente szombat esténként adásba kerülő produkció sokak sajnálatára szünetelt a nyári napokban, azonban ősszel olyan, nemsokára a hazai tévékben látható filmek bemutatójára kerül sor, melyekben jégviharokkal, földrengésekkel és szellemekkel fognak dacolni a hősök.

A Beyond Sherwood című filmben, melyben többek között a Smallville Lois Lane-je, Erica Durance is szerepel, például a nottinghami városbíró nem éppen a szokott eszközökkel fog Robin Hood ellen küzdeni, hanem alakváltó szörnyeket felbérelve próbálja a zöldbe öltözött íjászt eltenni láb alól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 0Hanga #5
    Éppen tegnap néztem ezt a filmet a imdb -en, hogy ki játszanak benne , hát majd nem az összes név Csillagkapuhoz köthető valamilyen formában .
  • cateran #4
    Ilyenkor eltöprengek,hogy volt pofája a forgatókönyviróknak sztrájkolni...ha ennek a hihetetlenül "eredeti" történetnek a kiagyalója többet keres,mint 3 dollár/óra,akkor túl van fizetve....
  • Athor #3
    Khmm...




    ???
  • Archenemy #2
    Szerintem nagyon igényes film lesz, művészi jelenetekkel és ihletett szereplőkkel. Az utókor méltán fog felnézni e gyöngyszemre, s felidézni legszebb pillanatait.
  • Zombee #1
    Anyám borogass....