Szekeres Viktor

A Tron 2 nekimegy a Hupikék törpikéknek

A 80-as évek klasszikus scifijének folytatása, a Tron Legacy viharos gyorsasággal került a rajongók által leginkább várt filmek listájára, melyet nyilván elősegített, hogy a film 3D-s is lesz, s siker esetén talán nem kell majdnem 30 évet várni a következő részre.

A siker a Tron Legacy esetében nem feltétlenül az Oscar-jelölések hadát jelenti, hanem inkább a kiugró bevételt, amit többek között a filmes konkurencia akadályozhat meg azokkal a filmekkel, amiket a Tron 2-vel egyszerre mutatnak be.

Jelen tervek szerint a Tron Legacy 2010. december 17-én kerül az amerikai mozikba a Disney forgalmazásában, s ez azt jelenti, hogy az Alvin és mókusok sikerének fényében sokra hivatott Hupikék törpikék-filmmel és a Michel Gondry rendezte szuperhősös képregénymozival, a The Green Hornettel kell megküzdenie a dollárokért. Előbbi valószínűleg más korosztályt fog megcélozni, ráadásul a pletykák szerint nemsokára 2011-re fogják csúsztatni, így nem számít akkora konkurenciának.

Azonban a Green Hornet Seth Rogennel és Cameron Diazzal (épp a napokban kezdődött el a forgatása) nagyjából ugyanazt a réteget fogja megcélozni, így valószínűleg az egyik film ki fog térni a másik elől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!