Szekeres Viktor

Horrorparódiához ütős plakát dukál

Egy horrorparódiát könnyű eladni, hiszen elég pár poén az előzetesbe és a közönség máris a térdét fogja csapkodni a nevetéstől és elkönyveli magában, hogy kötelező néznivalóval van dolga. S, ha ehhez még egy ötletes plakát is járul, akkor a remek nyitóhétvége szinte biztosra vehető.

Klikk ide!
A Stan Helsingről már korábban írtunk, az előzetesből is meg lehetett ítélni, hogy vajon Bo Zenga csak DVD-re megjelenő filmje megüti-e azt a bizonyos szintet, de akinek esetleg nem sikerült eldöntenie, hogy beruház-e a filmre, íme a plakát, melyből nagyjából sejteni lehet, hogy mely filmeken fog csattanni az ostor.

A Van Helsing-utód videótékás srácról szóló film leginkább a rendező elmondása szerint minden idők hat leghíresebb filmes szörnyetegét fogja kifigurázni, s szörnyetegen itt nem csápos lényeket kell érteni, hanem inkább sorozatgyilkosokat, akik minden idők legnevesebb tinihorrorjaiban, slasherjeiben hódítottak. (A filmben használt neveik: Lucky, Michael Criers, Pleather Face és Fweddy - aki horrorértő, az azonnal kapcsolhat).

A Stan Helsing október 27-én kerül az amerikai boltokba, s a rendező tervei szerint siker esetén jöhetne a folytatás is, mely természetesen már más filmes alakokat nevettetne ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • unisol1 #8
    Ja, már megijedtem, hogy Flashon Vorteez-t ( ha már így elkapott a dolog:-) ) kihagyják a buliból! Favorit a skac!
  • savior #7
    jason es a szogesfeju a maradek 2, ha jol latom.
  • Jrex #6
    "a rendező elmondása szerint minden idők hat leghíresebb filmes szörnyetegét fogja kifigurázni," a tavalyi hírben is vhogy így volt megfogalmazva és azthittem tényleg szörnyes filmeket fog,ezért vártam,de így kevésbé....
  • Zombee #5
    Egyébként ha a film a slasherekre, tinihorrorokra fókuszál, a Helsing név épp nem passzol. A többség biztos csak a Van Helsing-ből ismeri persze, de ott is egyértelmű, hogy semmi köze a baltás sorozatgyilkosokhoz. Ez a film úgy szar, ahogy van. Messziről ordít róla, hogy intellektuálisan nem elég felnőtt egy igazi paródiához, az ugyanis nem abból áll, hogy fogjuk az ismert dolgokat és finganak, hasraesnek...
  • Librarian #4
    Persze, hogy hülyeség.
    Én SZV cikkeit nem is olvasom, mert úgy szarok, ahogy vannak, csak a plakátra voltam kíváncsi.
  • Zombee #3
    A jobb szélső, fehér maszk, konyhakés, ő lenne Michael Myers (Halloween sorozatgyilkosa) itteni alteregója.
    A vicces trailer szinte kizárt, a Scary Movie is fos, még az első része nézhető, úgy-ahogy. A többi meg celluloid hulladék.

    "elég pár poén az előzetesbe és a közönség máris a térdét fogja csapkodni a nevetéstől és elkönyveli magában, hogy kötelező néznivalóval van dolga"

    Ez úgy hülyeség, ahogy van, aki néz trailert is és filmet is, tudja.
  • savior #2
    michael criers az ki is?
  • kukacS3K #1
    ez valahogy annyira nem vicces