Szekeres Viktor

A TV2 és az RTL is műsorokat halaszt a foci miatt

Ezt is megértük. Ezúttal nem a Barátok közt diktál az MLSZ-nek és nem a Jóban rosszban az UEFA-nak, hiszen mind a TV2, mind az RTL Klub a sportkedvelők érdekeit szem előtt tartva, szokásos napi műsorrendjén változtatva közvetíti a focimeccseket.

Persze minden csak nézőpont kérdése, hiszen akár azt is állíthatnánk, hogy a foci miatt a két csatorna pármillió hűséges nézőjét szemen köpi azzal, hogy műsorokat tologat, illetve halaszt el.

Mint arról az elmúlt napok híreit követők értesülhettek, az MLSZ és az RTL Klub (valószínűleg reklám célzattal) összekapott azon, hogy a csatorna élőben közvetítse-e a magyar-portugál vébéselejtezőt. A vita végén az RTL visszakozott és a focinak szavazott elsőbbséget a Barátok közttel szemben, így a népszerű szappanopera nem a szokott időpontban, hanem 40 perccel korábban, 20.00-tól kerül képernyőre jövő hét szerdán. E lépés következményeképp a vacsoracsata 19.05-re kerül, míg a Fókusz elmarad.

A TV2 a 20.15-től kezdődő Bajnokok Ligája közvetítése miatt kénytelen hat keddi műsorán változtatni. A csatorna úgy döntött, hogy a Jóban rosszban és a Celebműszak korábban fog kezdődni a meccsnapokon és a Vágó István-féle vetélkedő, a Párbaj el fog maradni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)