Szekeres Viktor

Supernatural: Nagy durranás várható az évad végén

A legtöbb rajongó úgy számol a Supernatural (nálunk: Odaát) című sorozattal, hogy az 5. évad végeztével be is fog fejeződni, holott a készítő, Eric Kripke csak annyit mondott korábban, hogy öt éves terv fogalmazódott meg a fejében.

Márpedig mindez nem jelenti azt, hogy ne lehetne folytatni a sorozatot egy új történettel, ráadásul pár hónapja a CW csatorna feje, Dawn Ostroff is megerősítette azt, hogy a sorozatra jövő ősztől is számítanának, ha hozza a megfelelő nézettséget.


Kripke újságírói kérdésre elmondta az EW-nak, hogy sosem hitte volna, hogy 5 évadot megérhet sorozata, de most, hogy az 5. évadban járnak, az a feltett szándéka, hogy nagyot durranjon a szezon végén a történet és nem akarja vizezni kedvencét.

Kripke mint egy történet utolsó fejezetére tekint a Supernatural 5. szezonjára, de akárcsak az X-akták, úgy az ő sorozata is folytatódhat egy teljes új mitológia köré alapozva, egy hatodik szezonnal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NLZ #6
    Azok után, hogy Gandhi-viaszbábú kellett a forgatáshoz, kiváncsi vagyok, mivel fognak előállni. :D
  • kukacS3K #5
    jajj csak x-akták ne legyen belőle, borzalmasak azok a részeg amikben nincs benne mulder
  • kakateve #4
    Csak két évadot adtak. Harmadikhoz is csak azért lehet szinkronosan hozzájutni, mert az egyik spanyol DVD-re rákerült a magyar hangsáv (is).
  • Toughtful #3
    Ő, nope, nem adta le a harmadikat, legalább is az RTL biztos. Két évadot adtak le szinkronnal - a harmadikhoz csak elkészült a szinkron, aztán felkerült egy külföldi DVD-re, a többi már történelem :)
  • grandegamer #2
    Az RTL-en az első 3 évadot leadták és a Viasat3 is most adja.
  • johny777 #1
    Vajon ezt adják a Tv2-ön vagy az RTL-en NEM!
    Sz@ros Celeb genyok jöjjetek. Mindegy Foxon biztos fent elsz.