Szekeres Viktor

X-akták 3 2012-ben?

Bár hatalmasat bukott a második X-akták mozifilm, de már a premier után elkezdett hírezni a sajtó egy lehetséges folytatásról: a kérdés az volt, hogy ismét moziba kerül az X-akták vagy ezúttal kénytelenek leszünk beérni egy DVD-re készült folytatásfilmmel.

Egy ideje azonban elég nagy a csend a projekttel kapcsolatban, de a szarajevói filmfesztiválon Gillian Anderson egy újságírói kérdésre elárulta, hogy továbbra is esélyes, hogy David Duchovnyval összeálljanak egy harmadik epizód erejéig.

"Nincs okom, hogy ne legyek benne. Bizonyos szinten tartozom ezzel azoknak, akikkel együtt dolgoztam, és a munkát is élveztük" - mondta Anderson a Radar Online-nak. A színésznő szerint, ha sikerül összehozni egy sztorit, akkor minden bizonnyal lesz apropó a film elkészítésére is, amit legkorábban 2012-ben mutathatnak be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • johny777 #22
    XF2-ben nem tudom mit csináltak de tényleg hányadék lett.
    A sorozat bármelyik része verte. (Gumiember, Farkasember)
    de még a Dugget ügynök epizódok is. Ha Cris csinálja a harmadik filemt azt csinálja meg normálisra ne pedig valami okádék, béna, szerencsétlen, unalmas
    movira. XF1 movi nálam nagyon ütött, de a második filmben piszkosul csalódtam.
  • TeDDyRuSh #21
    A mai Blikk lehozta, hogy írják már a 3. rész forgatókönyvét. A hír hitelét viszont csorbítja, hogy a cikkíró, baromira nincs képben, hisz a 2. rész hódításáról beszél, ami mint tudjuk anyagi szempontból nagy bukás volt és Duchovnyról azt írja nem találja a helyét Holywood-ban, pedig viszonylag nagy sikere van a Californication sorozatának, aminek 3. évadját már én is alig várom. Olyan érzése volt a dolognak, hogy kellett gyorsan egy töltelékcikk és összedobta K.A.

    Szerintem is jöhet a 3. rész!
  • semmikozod #20
    94 óta erre várunk. :D
  • JACKAL89 #19
    Viszont CC és Frank Spotnitz már nyilatkozták, hogy a harmadik film a magszállásról fog szólni. Tehát CC-nek csak van még egy utolsó ötlete.
  • winnie #18
    rothman mindössze annyit nyilatkozott kvázi egy félmondatban, hogy csak chris carteren múlik. de attól még carternek elő kell állnia egy szkripttel és arra bólintania kell a foxnak.

    a zöld út nem ez. a zöld út, hogy a stúdió bejelent egy folytatást. rothman kvázi csak bátorított. nem véletlen, hogy ennyire nincs hír at XF3-ról msotanság.

    így keletkeznek a blikk-szintű kamuhírek. egyelőre csak a hajlandóság bejelentése a biztos, semmi több.
  • winnie #17
    "A válság ellenére hány-és-hány szar filmet mutatt/nak már be most is..."

    hogy jönnek ide a szar filmek? meg a vélemények? (főleg, hogy kábé csak nekem jött be az XF2)

    olyan filmeket mutatnak be, amiktől bevételt remélnek. nem véletlen, hogy bukásokat a legritkábban folytatnak, mert azoktól... nem remélnek bevételt.
  • JACKAL89 #16
    Il aura fallu attendre que le film “I want to believe” dépasse les 65 millions de dollars de recettes pour laisser entrevoir la possibilité d'une suite ! Tom Rothman, patron de la 20th Century Fox, sort enfin de son silence en déclarant qu'il laissait la décision à Chris Carter, Gillian Anderson et David Duchovny d'écrire l'ultime chapitre de l'inoubliable saga. Une excellente nouvelle donc pour tous les x-philes, puisque le trio avait déjà annoncé lors de la promo du second film, être déjà prêt pour une suite en 2012 !

    Bocs, hogy francia.. a lényeg, hogy zöld utat kapott a 3. film, ha CC, Gilly és DD is úgy akarják.



    A németek is megerősítették a hírt, ezek szerint nem pénzkérdés a 3. film kijövetele. Szóval most már csak össze kellene hozni egy életképes alienes 2012-es inváziós forgatókönyvet, amire a FOX is rábólinthatna!
  • JACKAL89 #15
    http://scullyfan.suddenlaunch.com/index.cgi?board=x3&num=1236111507&action=display&start=15

  • IMYke2.0.0.0 #14
    A válság ellenére hány-és-hány szar filmet mutatt/nak már be most is...
    S igen, mindenki véleménye csak szubjektív lehet - tiéd is.
  • IMYke2.0.0.0 #13
    A Maya naptár szerint 2012. 12. 22. a világvége napja.
    Chris Carter 1999-ben, azaz az ELSŐ mozifilm premierje után jelentette ki, hogy 3 nagy film lesz, hogy kerek legyen a történet.
    S a történet - figyelem, spoiler! - a megszállás kezdetének napjával lesz kerek. Az pedig, ismétlem, 2012.12.22. Mulder ezt a dátumot találta meg a titkos, földalatti katonai bázisban. S ezért kellett mindkettejüknek - a tárgyalás és ítélet után - megszökniük, menekülniük.
    S ezért lett a 2. nagy film olyan, amilyen: közül sincs már az X-Aktákhoz, s mégis, mint egyetlen lehetséges segítőt, felkérik ugye Fox-ot, hogy segítsen... ez vezeti be a 3. rész újabb X-UFO-s részét.