Szekeres Viktor

Elpakolja sorozatait a TV2

Mindig kockázatos a sorozatok elpakolása mellett dönteni, hiszen a figyelmetlenebb néző, ha nem találja kedvencét a hetek óta megszokott időpontban, akkor lehet, hogy lemond róla, azt feltételezve, hogy véget ért az éppen aktuális évad.

Mivel még az őszi évad alig kezdődött el, ezért főműsoridőben jobbára csak ismétlések vannak, amik megbízhatóan teljesítettek a nyáron, ezért a hétvégi műsorrendet érintik a legújabb változások.

Azt a hétvégi műsorrendet, mely ugyancsak tele van ismétlésekkel. Azonban mivel a Quantum Leap - Az időutazó című scifi 4. évadja véget ér, a TV2 új sorozatot, a Psych - Dilis detektíveket kapja elő helyettesként. A második évad ismétléseivel jelentkező krimisorozat viszont nem a Quantum Leap délelőtti időpontját kapja meg, hanem 13.10-kor kerül adásba, s ennek köszönhetően a Száguldó Vipera ismétlések szeptembertől 12.10-es, míg a GSG 9 - Az elit kommandó ismétlései 11.10-es kezdettel lesznek láthatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Igazából csak ennyit írnék:Bazdmeg tv2 a gagyi száguldó vipera szarodat meg a többi ócskaságot...nehéz lenne az utolsó évadot is leadni a quantum leapből?:))