Szekeres Viktor

Új készítője van a Bourne 4-nek

Azt ecsetelnünk sem kell, hogy a Bourne-filmek mekkora sikertörténetet produkáltak, pedig annak idején csak szimpla könyvfeldolgozásnak indult az első rész, de idővel Jason Bourne a mai kor James Bondra adott válaszává nőtte ki magát.

Bár Bourne-könyv csak három darab van, de a közönségigényt nem lehetett figyelmen kívül hagyni, így semmi meglepetés nincs abban, hogy 2011-re el fog készülni a Bourne-sorozat negyedik része.

A legújabb epizód forgatókönyvírója jelen pillanatban úgy néz ki, hogy George Nolfi helyett Josh Zetumer lesz, mégpedig úgy, hogy egy párhuzamos szkripttel fog előállni. Nolfi, aki a Bourne ultimátumot vetette papírra eredetileg visszatért volna, azonban ő írja és rendezi a Matt Damonnel a főszerepben forgatandó Philip K. Dick-adaptációt, a Helyreigazító csoportot is, s ez a munka ütközik elvileg a Bourne 4. részével.

Emiatt Nolfi feladta a Bourne-projektet, a Universal pedig, mivel nem akarja halasztani a tervezett premiert, felfogadta Zetumert. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy Zetumer története önmagában fogja alkotni a negyedik epizódot vagy valahogy integrálni fogják a Nolfi-féle szkriptbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kindred Blades #6
    De mindezektől függetlenül 3 Bourne könyv van,
    meg néhány, amiben gyanúsan ugyanúgy hívják a főhőst, mer' valaki pénzt akart hazavinni.
    Ahogy te is mondtad "a 3 valódi mellett".

    Bár igazából tökmindegy, a filmekben is csak a nevet és az alapötletet vették át.
  • bmw #5
    Azert ne Budapesten jatszodjon....
  • cS6Szi #4
    Hát én is remélem, hogy új történetel álnak elő.
    Az edigi bourne részek a kedvenc filmeim ebben a stílusban. A legjobb Matt Damon filmek. Abban is bízok, hogy a főbb szereplők maradnak.
    Mondjuk a HÁLIVUDI trendet nézve vagy előzmény film lesz. Vagy reboot
    Remélem valami faja története lesz. Mondjuk kinyirják Nicky-t Jason meg kideriti és közben lever 128 ügynököt, 45 rendört, 21 biztonságiört, 13 taxist, 2 kalauzt és egy pincért. És ezekmég csak a jófiúk voltak.
  • Taybore #3
    Ez eddigi trilógia ütős sorozat volt, remélem tartják majd a színvonalat, akkor nem lesz semmi gond, és biztos kasszasikerre számíthatnak az alkotók.
  • winnie #2
    arra mérget vehetsz, hogy nem fogják, mint ahogy eddig sem igazán tartották. ráadásul nem négy bourne-könyv van, hanem a 3 valódi mellett lustbader már eleve 4 sajátot írt, mint ahogy jövőre jön az 5. könyve

    de szerencsére hollywood nincs rászorulva, hogy egy von lustbadert adaptáljanak. (mondjuk vicces, mert von lustbadernek vannak jó könyvei, de a bourne-ök nem azok, mondjuk sosem voltam nagy rajongója a nagy "robert ludlum" felirat alatt apró betűsként feltüntetett eredeti írós kombinációért. rip ludlum.)
  • multispeed #1
    nos, négy darab Bourne könyv van. Bourne Öröksége a címe a negyediknek. Eric Van Lustbader írta, és a cselekmény javarészt Budapesten játszódik. Remélem tartják magukat ehhez a storyhoz !