Szekeres Viktor

Jöhet az Excalibur feldolgozása

A minap arról volt szó, hogy a Közönséges bűnözők és az X-Men-sorozat rendezője, Bryan Singer a Battlestar Galactica sorozat feldolgozásával kacérkodik. Azóta a hírek szerint újabb remake került a rendező figyelmének középpontjába, mégpedig az Excaliburé.

A Hollywood Reporter értesülései szerint Singer az 1981-es John Boorman-féle fantasy-klasszikust szeretné elmesélni a maga eszközeivel. A történet, mint azt sokan tudják, Arthur király legendájának újragondolása, és gyártónak a Legendary Pictures jelentkezett, a producer Julie Yorn és Polly Johnsen lesz.


Egyelőre az Excalibur-terv még korai fázisban van és még nem tudni pontosan, hogy Singer milyen szerepet fog vállalni a remake-ben, mint ahogy az is biztos, hogy rendezőként számára elsőbbséget élvez a már említett Battlestar Galactica-film, valamint ugyancsak tervezett fantasy-akciófilmje, a Jack the Giant Killer.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gulyasandras #4
    "Már csak egy Szomszédok-Külvárosi vihar feldolgozásra várok, amiben Feri az Irakot megjárt katona csak nyugodt életre vágyik, amikor hazatér Gazdagrétre. De amikor Kenéz elvtárs emberei brutálisan összeverik Lenke nénit, ráadásul az összes tejet kifolyatják a közértben, akkor érti meg, a világ már mindenütt romlott. Bosszúhadjáratában különös társra lel a halk szavú vadász és bérgyilkos, János személyében. Hamar megértik, csak közös erővel, a személyes ellentéteket félrerakva érhetik el céljukat. De a múlt elől nincs menekvés..."
  • cateran #3
    Röviden a történetből:
    Excalibur a legendás kard szerelembe esik Soulcaliburral a szinten legendás karddal..de sajnos Soulcaliburt elcsábitja az erő sötét oldala és expasija Excalibur kénytelen 1 gigászi csatában kiütni őt a ellenség kezéből. Soulcalibur belezuhan a lávába,de megtalálják apró kis szilánkját,amit arra használnak,hogy kikovácsolják belőle Soulcalibur 2-t...de az már egy másik történet...
  • LumberJacK #2
    Baka! : ))))
  • menpe #1
    Főszerepben: Excalibur a Soul Eaterből!