Szekeres Viktor

Itthon az új filmekre a kutya sem kíváncsi

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a heti toplistát ismét a Harry Potter és a Jégkorszak ikszedik része uralta, de az újoncokról még nem ejtettünk szót. Nem véletlenül, hiszen a 3 hazai premierfilmet összesen nem látta annyi néző, mint a fent említett, hatodik hetében járó animációs filmet.

Persze a heti 3 premierből kettőt már a bemutató előtt halálra ítélhettünk, hiszen egyrészt a Pandora szelencéje csak egy moziban került bemutatásra, de a hétvégi budapesti toplistán elért 25. a 119 nézővel még így is zsenge eredmény. Mint ahogy arra is számítani lehetett a Görögbe fogadva címmel és Nia Vardalos-szal (kivel?) sem sikerül bepalizni a Bazi nagy görög lagzi rajongóit - a film Budapesten 5861, az országban pedig összesen 6999 nézőt érdekelt, ami hétvégén a negyedik helyhez volt elegendő.

Egyedüli kérdőjel Sam Raimi új horrorja, a Pokolba taszítva volt, hiszen bár sem a rendezőre, sem a színészekre nem özönlene itthon moziba a siserehad, de a horror műfaja vagy a koncepció bármikor meglepetésszerű sikert hozhat. Ezúttal nem hozott, hiszen Budapesten a premier első négy napján 4981-en látták a filmet, vidéken pedig még 500-an, ez pedig fővárosi szinten az ötödik, országos szinten a hetedik helyre volt elég.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hornymut #1
    ÉN szívesen megnézném a Drag Me To Hell-t moziban, de persze mifelénk még véletlenül sem kerül moziba, csak pesten. Sam Raimi új filmjét Nyíregyre is! Hogy legalább oda felutazva megnézhessem