Szekeres Viktor

Napi valóságshow a TV2-n

Már korábban beszámoltunk arról, hogy mire készül a TV2, s most már az sem titok, hogy mikor. A csatorna Magyarország legprímább celebjeit, Ganxsta Zolee-től Bódi Margóig, küldi ütközetbe, hogy szórakoztassák esténként a nézőket.

A Celebműszak címre hallgató reality már augusztus 31-én elstartol, mégpedig 20.50-es kezdettel, vagyis a TV2 ismét csak a Barátok közt leverését, illetve gyengítését tűzte ki céljául. Ezzel viszont, hogy az esti sorozat és a Jóban rosszban közé került még egy produkció, az NCIS, a Doktor House és a Crusoe kezdési időpontjai 21-15-ről 21-25-re csúsznak, ugyanis a napi Celebműszak hossza még negyedóra sem lesz.


S, hogy miről fog szólni az új valóságshow, s kik lesznek benne? Ehhez hívjuk segítségül a TV2 hivatalos műsorleírását: Az izgalmas produkcióban kiderül, vajon a sztárok hétköznapi körülmények között is ugyanazt az arcukat mutatják-e, mint amit ismerünk. Az első héten Balázs Klári állatkerti gondozóként, Szőke András bolti eladóként, Ganxsta pedig mentős segédápolóként kell, hogy bizonyítson a civilek között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #10
    "Az izgalmas produkcióban kiderül, vajon a sztárok hétköznapi körülmények között is ugyanazt az arcukat mutatják-e, mint amit ismerünk. Az első héten Balázs Klári állatkerti gondozóként, Szőke András bolti eladóként, Ganxsta pedig mentős segédápolóként kell, hogy bizonyítson a civilek között."

    Egy "sztárnak" az hétköznapi körülmény, ha állatkerti ápoló, eladó, vagy mentős lehet? Érdekes hétköznapjaik vannak... Balázs Klári meg mióta sztár? Elvetette magát azzal a szellemi fogyatékos Korda Györggyel, magától sehol sem lenne. Mióta Szőke és Ganxsta is lement kutyába, őket se bírom. Szőke addig volt jó, amíg 2 emberes vetítésekre forgatott fárasztó filmeket. Ganxsta jó arc, de túlzásba viszik már. Úgyis mindegyik produkálni fogja magát, hol itt a hétköznapiság. Egyik "valóságshow" sem életszerű...
    A "celeb" szótól meg kifordul a gyomrom, a sztár miért nem jó már?
  • Blasta #8
    Nem a celebektől butoulok.
    A nép butul tovább (értsd: agyilag nem fejlődik, leginkább vissza) ezektől az IQzéró műsoroktól, amikben IQzéró balfaszok balfaszkodnak.
  • Johnny Maize #7
    Én szívesen lennék celeb.
  • donceleger #6
    Itt nem erről van szó, hanem az értelmes műsorról. Egy újabb ok, amiért ne kapcsoljam be a tv-t!
    És ha összejött neki az élet? Akkor mi van? Ezekkel a reality showkkal csak megaláztatják saját magukat. Mint az állatok a ketrecben, csak itt a tv képernyője a ketrec.
    Celeb, de milyen áron? Akkor inkább napi 8 órát dolgozok ismeretlenül, mint ez legyen belőlem. Szánalmas a Tv2 próbálkozása.
  • winnie #5
    te butulsz a celebektől? ők is emberek, csak nekik összejött az élet.
  • Blasta #3
    Ez ám a rohattul érdekes műsor!!!
    Celebeket a népnek, had butuljon tovább mindenki!
  • AZTA #2
    15perc? Én úgy tudtam hogy egy munkanap az 8órából áll minimum nem? Ennyi erővel én is lehetnék simán agysebész 15percig vagy akár atomtudós is, szépen összevágnák az elejét mikor megérkezem utána mikor kicsit adagolok és a végén mikor mejek haza és meg is van az a 15perc.
  • bounty88 #1
    mint a VIVÁN a Munkanapló...asszem...de szánalmas