Szekeres Viktor

Mégis lesz Ideglelés 3?

A Blair Witch Project második részének bukása óta nem egyszer felmerült a harmadik epizód elkészültének lehetősége, azonban mindezidáig semmi sem realizálódott a folytatás terveiből, a mindenhol csak kétes értékű pletykákat olvasni egy újabb Idegleléssel kapcsolatban.

A pletykákat legnagyobb hatékonysággal pedig úgy lehet hatástalanítani, ha elsőkézből szerzünk be információkat. A BBC News pedig rá is kérdezett egy lehetséges Blair Witch 3.-ra Daniel Myricknál, az első film készítőjénél.

Myrick elmondta, hogy már sokat beszélgettek társával, Ed Sanchezzel a folytatásról. Eredeti terv szerint minden Blair Witch-film más típusú lett volna, felmerült, hogy a 18. században játszódjon a folytatás, majd pedig arról volt szó, hogy az első rész befejezését vennék nagyító alá, közvetlenül folytatva a történetet. Jelen pillanatban, a rendező elmondása szerint, ez valósulhat meg és a végtermékben, bár lesznek videós anyagok is, de nem az első rész, kézikamerás, dokumentarista stílusában készülne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kingfisher #8
    Emlékszem, hogy az első résznél volt egy jelenet, amikor kb. 2 percig az egyik csaj sikoltot pár levágott testrész felett. Na ott valamiért akkora röhögőgörcs jött rám, hogy azt a legállatabb vígjáték se volt képes eddig reprodukálni :D
  • Zoliz #7
    Kézikamerás felvétel a 18. században... :))))
  • EXPENDABLE #6
    A második rész egy mélypont volt. Rengeteg türelem kellett hozzá,hogy végignézzem. Az első részhez semmi de SEMMI köze! Nulla! Ha a harmadik rész egy lehelletnyivel is jobb lesz én várom! A dokumentarista stílus elhagyásáért viszont nagy kár lenne! Elveszne az egész varázsa. Egyrészt ezért is volt szar a második rész. (Egyrészt!)
  • diablo1336 #5
    Egyik se jött be igazán. de ha lesz 3.rész megnézem azért.
  • Zaraki Kenpachi #4
    1. baromi jó volt anno a frász jött rám a filmtől, a 2.rész meg... említésre sem méltó.
  • Stonee #3
    az első részhez nem sok köze volt , csak eladták a címmel, viszont sztem nem volt rossz a kettő sem.
  • edisonae86 #2
    "Jelen pillanatban, a rendező elmondása szerint, ez valósulhat meg és a végtermékben, bár lesznek videós anyagok is, de nem az első rész, kézikamerás, dokumentarista stílusában készülne."
    Nagy kár. :S Nem fog úgy hatni mint az "fps" kameranézet. De várjuk szeretettel.
    Remélem majd mutatják a boszorkányt.
  • Etinger #1
    Tipikusan az a folytatás, ami eleve (szerintem halálra volt ítélve), így viszont egy 3. résszel már akkorát nem ronthatnak a helyzeten, bár ezt inkább lekopogom...