Szekeres Viktor

Jövőre érkezik a horrorklasszikus

A Poltergeist - A kopogó szellem nagy sikerét és két folytatását minden bizonnyal annak is köszönhette, hogy Steven Spielberg is ott volt a készítők között. A Tobe Hooper rendezésében készült horror Amerikában összesen 76 millió dollárt termelt.

A ShockTillYouDrop információi szerint az MGM stúdió korábban bejelentett Poltergeist-feldolgozása 2010. november 24-én fog mozikba kerülni, Hálaadáskor, vagyis a Harry Potter 7. részével, valamint a Cher és Christina Aguilera neve által fémjelzett Burlesque-kel kell megküzdenie a ropogós bankókért.

A régóta előkészületben lévő remake-et tavaly szeptemberi hírek szerint az a Vadim Perelman rendezi, aki A ház a ködben című remeket is készítette, s bár 2008. vége óta már forgatókönyv is van, sem a szereplőkről, sem a forgatás kezdési időpontjáról nem lehet tudni semmit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • EXPENDABLE #5
    A Poltergeist szerintem sem volt valami nagy durranás. Az eleje még jól indul. De aztán ez a TV-ben eltűnős baromság...Nem!

    Remake: Valamiért az az érzésem,hogy ebből is egy félelmetesnek abszolút nem nevezhető Kör szerű baromság lesz. Lesz benne egy kislány aki majd azzal fárasztja a szüleit,hogy az új barátja "Becci" (aki ugye szellem) ezt meg azt mondja neki. Az anya meg rémül fejjel kérdezgeti majd,hogy ki ez a Becci? Hol beszéltél vele? bla bla bla... Aztán itt lesz nekünk "Becci", a szellemkislány aki hosszú kócos hajával és rothaó arcával fog nekünk feltűnni néha-néha amikor PONT számítunk rá ezzel megfosztva minket egy erőteljes magunk alá vizeléstől. Aztán gondolom az ő járása is kicsit fura lesz ami ugye annak köszönhetű,hogy visszafelé veszik fel a mozdulatait. Zimmer Feri után szabadon. Uncsi uncsi uncsi. Az ideglelés(tudom,hogy nem szellemes film) azért működik mert nem mutat túl sokat. Az ember szinte ottvan és retteg. Sokkal jobban félünk attól amit nem látunk. Csak elképzeljük. Pl én rendesen bevoltam szarva annál a résznél amikor a sátorba gyereksírásra ébrednek. A hangulat a lényeg! A mai filmekből ez hiányzik! Nem kicsit! Nagyon! Az egyszerű szellemekről szóló dokumentumfilmektől jobban belehet tojni mint ezektől a filmektől. (Gondolok itt a discovery channel "Szellemjárás" című sorozatára)

    Ui: Ha egy igazán jó és beszaratós szellemes filmet szeretnétek látni akkor ajánlom a következőt: Átkozottak otthona (The Haunted, 1991)
  • mihály #4
    na ja, szerintem is jó filmek voltak
  • emile zola #3
    mit beszéltek? jó kis filmek voltak:)
  • Wittgen #2
    Ezek a Poltergeist filmek elég pocsékak voltak.
  • Tinman #1
    Poltergeist volt szerintem Spielberg legszarabb filmje...