Szekeres Viktor

Újabb kemény [rec] 2-előzetes

Ahogy egyre közelebb kerülünk a [rec] második részének premierjéhez, annál gyorsabban jönnek ki az újabb előzetesek, melyekből arra következtethetünk, hogy a film szakít a sejtelmességgel és inkább az akcióra fog összpontosítani.

Vagy lehet, hogy csak az a készítők célja, hogy eladják a filmet az akciójelenetekkel és valójában a trailerek csak félrevezetik a nézőt az első pár perc képsoraival? Majd kiderül, a kérdés, hogy nálunk mikor.


Az mindenesetre biztos, hogy Spanyolországban ősszel várható a zombifilm második részének premierje, ami a műfaj ellenére minden bizonnyal az év legsikeresebb spanyol produkciói között helyet fog kapni, hiszen már az első rész is hatalmas anyagi siker volt. Persze hasonlóra nálunk is volt már példa, ugyanis a Kontroll sem úgy lett hatalmas siker, hogy valamelyik kommersz, közönségvonzó műfajt képviselte volna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeDDyRuSh #3
    Én is máshogy emlékszem az első részre. Sejtelmesnek biztos nem írnám le, de Viktornál nem lehet tudni, hogy egyáltalán látta e a filmet. Márt csak azért se használnám ezt a megfogalmazást, mert a film első negyed órájában feltűnik az első zombi néni és nem titkolják a kilétét egyik átalakultnak sem.
  • kukacS3K #2
    oszt mán nem azért de mi volt a sejtelmes az első részben? max az eleje, aztán elkezdtek kaszabolni összevissza
  • Dynamic #1
    Pár hónapja volt már itt ugyanez(pontosabban egy hosszabb verzió), nem?