Szekeres Viktor

Még egy 3D-horror érkezik

Eddig jobbára csak az animációk és a horrorok készítői fedezték fel maguknak a 3D-s technikát, de kivételek persze akadnak, emlékezzünk csak Brendan Fraser tavalyi Verne-feldolgozására, vagy pedig az elkövetkező Avatarra. De a pár ellenpéldától eltekintve úgy tűnik, hogy az irány 2010-ben sem változik.

A horror szerencsére az a műfaj, ahol remekül ki lehet használni a 3D-t, gondolunk csak a Véres Valentinre, s nemsokára érkezik a mozikba a Végső állomás 4. része, jövőre pedig számíthatunk a Piranha 3D-re, s ha moziba engedik, akkor a The Gate-re is.


A legújabb hírek szerint ugyancsak 3D-s horroron dolgozik Joe Dante, a Szörnyecskék rendezője, aki a Bolondos dallamok - Újra bevetésen óta nem rendezett mozifilmet, mindössze két Horror mesterei-epizódot és egy zombikkal foglalkozó New York-i helyszínelők-részt dirigált. Dante elmondása szerint a The Hole 3D afféle elveszett Alkonyzóna-epizódnak fogható fel, melyen főszerepeiben Teri Polót, Haley Bennettet, Natham Gamble-t és Quinn Lordot láthatjuk.

A film története egy új házba költöző családról szól, akik felfedeznek egy lyukat az alagsorban, mely a lakók legmélyebb félelmeikből táplálkozik, s kivetíti azokat. Hogy mikor kerül sor a The Hole 3D premierjére, azt még nem tudni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #3
    Úgy érted a víz alatt.
  • Vogel #2
    A gömb c. film is ua, csak az űrben volt.
  • kukacS3K #1
    az volt az a rész amikor halloweenkor a csávesz kimászik a sírból? mert ha igen az múltkor volt viasaton

    egyébként jólhangzik a film is