Szekeres Viktor

Folytatódhat a sikersorozat

Talán túl gyakran számolunk be megszüntetett sorozatokról, ami annak köszönhető, hogy hírértékkel csak a megszűnés bír, a prosperálás már kevésbé, így a sorozatok világában pozitív előjelű hírnek az számít, ha nincs semmilyen hír.

De most szakítunk hagyományokkal, s nem egy elhantolásra ítélt sorozatot említünk meg, hanem egy szárnyalót. Az apropó pedig, hogy itthon pár hete indult el a Minden lében négy kanál (Burn Notice), mely ugyan nálunk nem dönget nézettségi rekordokat, azonban Amerikában 6-7 milliós tábort tudhat magáénak.

S amely sorozatnak kábeltévén ekkora tábora van, az valószínűleg sokáig maradni fog. A USA csatorna nem is habozott és még be sem fejeződött a Burn Notice 3. évadja, már ki is adták az ukázt a készítőknek egy 16 epizódot számláló 4. szezont illetően, mely Amerikában jövő nyáron fog bemutatkozni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #4
    nincs kevés, szinte minden háztartásban van kábel (pl. a Syfy 95 millió háztartásban fogható a 110 millióból).

    az amerikai tévés rendszer nagyon erősen függ a helyi tévéktől. ott nincs olyan, hogy országos csatorna, hanem van egy helyi rtl, ami a nap 10 órájában mondjuk adja a nagy rtl műsorát, egyébként meg helyi műsorokat, illetve helyi tévékre készített produkciókat. pl. 20.00-23.00 között a sorozatok vannak, de 23.00-23.35 között minden városban a városi vagy állami hírek, nem országos híradó, utána megint jön az országos csatorna műsora
  • 05lampard #3
    Inkább rendelné meg a Fox a Virtualityt :(
  • AZTA #2
    amugy az usaban mér van ilyen kevés kábeltv elofizetés?
  • Tower Guard #1
    Hát ez kurva izgalmas.