Ötvös Tibor

Jövőre forog a Batman 3?

A harmadik Denevérember film sem maradhatott ki a Comic-Conról, ahol is Garry Oldman annyit mondott, hogy jövőre kezdődik a forgatás, míg David Goyer szerint Christopher Nolan az Inception után valóban nekilát a következő Batman-mozinak.

Talán nincs még egy olyan képregényhős, akinek legújabb filmes kalandjára annyian várnának, mint Denevérember. Ez mondjuk Christopher Nolannek és Heath Ledgernek köszönhető, akik miatt A sötét lovag minden idők egyik legjobb szuperhősfilmje lett. És épp ezért nagyok az elvárások és folynak a találgatások, hogy ki léphet az elhunyt ausztrál zseni nyomába.



Felmerült már Cher neve Macskanő szerepére, de legutóbb Eddie Murphyt nevezték meg, mint lehetséges Rébuszt. Mindenesetre eme találgatásokat még senki nem erősítette meg, ám Garry Oldman a Comic-Conon újra felkorbácsolta a kedélyeket egyetlen mondattal, mely így hangzott: "Jövőre kezdjük a Batman 3 forgatását, de nem tőlem tudjátok."

Ezután David Goyer is nyilatkozott, aki elárulta, hogy Nolan jelenleg minden erejével legújabb sci-fije, az Inception munkálataira összpontosít, de ha végzett, akkor a stúdió mindenképpen a harmadik Batman filmet szeretné következőnek. Ez beleillik a Nolan-féle munkatempóba, hiszen a Batman: Kezdődik! után összedobta a fantasztikus A tökéletes trükköt, majd utána kezdte el csak A sötét lovagot. Így az eddigiek alapján az Inception után valóban Batman következik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hesztia #17
    jav.: Moonstruck
  • Hesztia #16
    Arról a Cher-ről beszélsz, aki 1988-ban legjobb női főszereplői Oscart kapott a Monnstruck-ban nyújtott alakításáért, valamint nyert Cannes-ban, az Emmyn és és három Golden Globe-ja is van?
  • JASON13 #15
    Az első rész: batman begins: Ra's Al Ghul, Liam Neeson szerepében; Scarecrow, Cillian Murphy szerepében; Victor Zsasz, Tim Booth szerepében;

    Második rész: The Dark Knight: Joker, Heath Ledger szerepében; Two-Face, Aaron Eckhart szerepében; Scarecrow, Cillian Murphy szerepében; Killer Croc, Tommy 'Tiny' Lister szerepében;

    Harmadik rész: ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • richard45 #14
    Nem ez egy teljesen új széria, nem tartozik hozzá régiekhez.

    Az első része a Batman Begins aminek már nem emlékszem a főgonoszára mert csak egyszer láttam, aztán a második rész a Dark Knight aminek a főgonosza Joker, és Kétarc.
  • Stonee #13
    ha tartják a színvonalat jöhet bármennyi rész !!
  • vttomi #12
    ez a 3. rész? és melyik az első kettő? és a régiek nem ide tartoznak? nem értem, valaki elmagyarázhatná időrendi sorrendben a filmcímeket a hozzájuk tartozó főgonosszal...
    köszi
  • Wittgen #11
    Azért ha megnézzük a TDK szereposztását, nem hiszem, hogy a 3. részben alábbhagynák a minőségi színészek foglalkoztatását a film kapcsán. Azért Bale, Ledger, Oldman, Gyllenhaal, Echart, Caine, Freeman és Cillian Murphy elég magasra rakták a mércét. Nem hiszem, hogy holmi Cher meg Eddie Murphy beleférne ebbe a felsorolásba. Igaz, hogy Eric Roberts is kapott egy szerepet (B-kat. létére), viszont szerintem egyáltalán nem volt rossz neki sem a játéka. Ellenben a cikkben szereplő pletykaalapú nevekkel...
  • Aldo Moro #10
    "ki léphet az elhunyt ausztrál zseni nyomába." Jelezném, hogy olyan emberek is az örök vadászmezőkre költöztek, mint pl. Paul Newman, Marlon Brando stb. Akkor ők mik voltak? Amúgy meg nyugodtan eljátszhatná Jim Carrey is Rébuszt.
  • JASON13 #9
    Az igazi nagyágyúkat? Még van egy csomó ellenség és sokkal jobbak mint az eddigiek voltak! régebben mondta az egyik producer inkabb egy olyan ellenséget vesznek elő aki még nem volt batman-vásznon. Black Mask, Mad Hatter, Clock King, Killer Croc (aki a tdk-ban is benne volt) Stb Stb Stb,,,,
  • asztosz #8

    Én úgy tudom, Nolan a 3. filmben is Joker karakterét szerette volna a főgonosznak, de Ledger halál miatt végül tán elvetették az ötletet!