Ötvös Tibor

Michael Myers megszólal?

A régi rémisztgetők közül Michael Myers hamarosan másodszor is visszatér a Rob Zombie féle Halloween II-ben és a hírek szerint szakít eddigi némaságával.

Klikk ide!
Azért kicsit vicces, hogy az új generáció kedvéért mennyi mindenen képesek változtatni a kultikus alakokon. Láthattunk már rohanó zombikat, űrben gyilkolászó Jasont,de a Péntek 13 gonosza hamarosan hógolyózni is fog... most pedig az eddig csendes Michael Myers megszólal.

Legalábbis egyes belsős informátorok úgy értesítették a Twitter tagjait, hogy a rendező a főszereplő Tyler Mane-nel most vesz fel pár dialógust a film kedvéért. Persze azt nem tudni, hogy ezen "szövegek" nem csak szimpla hörgések vagy értelmetlen morgások lesznek, de Zombie már a Halloween első részének forgatókönyvében is eljátszott a beszélő Myers gondolatával.

Akkor ott mindösszesen a "Boo" szócskát mondta volna, mikor meglátja Laurie Strodet. A rendező mindenesetre nem erősítette meg az értesülést, de hamarosan úgyis megtudjuk, beszél-e Myers vagy sem. A Halloween II augusztus 28-án debütál a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Butterbean47 #11
    én nem tudom 2 részt láttam, az egyikben agyonverik a másikban meg felgyújtják és mégis mindig él.Úgyhogy szerintem eddig is hallhatatlan volt
  • JASON13 #10
    A moziváltozatban agyönlövi a csaj de 2 verzió készült mert a próbavetítésen nem tetszett pár ujságírónak (sosem értettem miert ujsagírók a próbanézők miert nem rajongók) és amit mi láttunk abban myers halott viszont amit zombie csinalt először abban myers is él meg loomis is...
  • Wittgen #9
    Nekem nagyon bejött a Rob Zombie-féle változat, az meg különösen tetszett, hogy a gyerekkori Meyers-szel is sokat foglalkoztak a sztori írók.

    Bár van néhány túlélő, akik a trailer alapján sajnos a 3. részt már nem érik meg.

    Azt viszont nagyon bánnám, ha az 1. rész úgy-ahogy realisztikus atmoszférája után a sorozat átmenne a halhatatlan Mike típusú tobzódásba.
  • nessboth #8
    Film végén mikor megölik: "Ill be back!"
  • 05lampard #7
    Jeee, Austin Powers 4!!! (troll warning :) )
  • Karez #6
    [SPOILER] Noha a testvére tényleg agyon lövette, a Halloween 2. előzetesében mutatják is ahogy a halottas kocsi hirtelen felborul valami miatt és a hátsó ajtó kinyílik és Myers szépen visszamászik Handelfield-be mert picit morcosz a hugocskájára. Igaz jön a kérdés hgoy mégis hogy élte túl, de sztem vagy nem lesz ez megmagyarázva, vagy egy egyszerű "a golyó beakadt a koponya szélébe, emiatt nem haltam meg" féle beszólás lesz (lásd Max Payne 2-ben is agyon lövik Max-et aztán mégis tud járkálni utána...igaz úton útfélen egjegyzi "mintha a golyó elkezdett volna mozogni a fejembe") [SPOILER VÉGE]

    Jah és Halloween 2. előzetese:
    http://www.youtube.com/watch?v=AX1ywu5Y0a8
  • Wolfi24 #5
    Szerintem legjobb részek 1-2-7 mivel ezek egymásra épülnek. Igaz a 8 .rész a 7. folytatása, de az nagyon bénára sikerült. Úgy hogy inkább én azt nem nagyon tartom számon. De ugyan így van a 4-5. rész is egymásra épülnek. Jónak jók, de azok sem már az igaziak. A 6. rész ami egy különálló rész, ugyan vannak utalások előző részekből, de azok is haloványan. A 6. rész se lett az igazi. Rob Zombie Halloween-je is tetszett, de nem kellett volna annyira erőltetni a gyerekkori énjét. Valahogy a John Carpenter féle misztikus, rejtélyes gyerek Myers jobban bejött.
  • asztosz #4
    Én a régiekből csak az első részt láttam, ezért nem volt mihez viszonyítani. Próbáltam valami értelemet keresni, de akkor ezek szerint nem kell!
  • Wolfi24 #3
    Hát a harmadik tényleg egy gagyi alkotás. :D Ha ez kijön akkor lesz összesen 10 rész. Ebből kettő Rob Zombie-é. Egyedül a harmadik részben nem szerepel Michael Myers az összes többiben jelen van. Az is igaz, hogy a 4. résztől Myers halhatatlanságra tesz szert, mint Jason. :D Nem lehet megölni. :D
  • 123sawyer456 #2
    a Halloween 3.nak amugy mi értelme van? megvetem eredetibe ( 300ft tesco :D) de michael nincs is benne meg valahogy semmi értelme az egésznek és ha jol tudom van még egy amibe nem szerepel azoknak a filmeknek mi értelme??? világositson fel valaki:D