Szekeres Viktor

Ősszel folytatják a tavalyi horrorsikert

Eredetileg kis filmnek, apró költségvetéssel rendelkező, nagyravágyó produkciónak indult a Hívatlanok (The Strangers) forgatása és meglepő siker lett a végeredmény. Bár mi kifejezetten nem voltunk oda a filmért, az 52 milliós amerikai bevétel, de még a szerényebb, nemzetközi 29 milliós kasza is magáért beszél.

Nem is volt csoda, hogy jön a folytatás, a kérdés csak az volt, hogy mikor. Korábban már beszámoltunk arról, hogy egy, a videóklipekben jártas rendező, Laurent Briet fogja dirigálni a második rész munkálatait, s most már azt is tudjuk, hogy a forgatás ősszel indul, egy tavaszra valószínűsített premiert szem előtt tartva.

A Variety kiemeli, hogy a történetet egyelőre hét lakat alatt tartja Bryan Bertino, az eredeti film író-rendezője, aki ezúttal is vállalta a szkript megírását, de valószínűsíthetjük, hogy az nem az első rész szenvedő áldozataival, hanem a gyilkos(ok) további sorsával fog foglalkozni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #6
    a láttunkból természetesen magyar mozira gondoltam és, ha a motel is idetartozna, sőt, akkor ha akarjuk a 2. rész is, maga a subgenre eléggé hanyagolt. dvd-re akadt bőven, de mozis...
  • asztosz #5
    Elhagyott szoba, Funny Games U.S., de még a Motelt is ide lehetne sorolni, a terror motívuma ott is megjelenik, igaz nem arra lett kihegyezve a film!
  • 05lampard #4
    Ez messze van a horrortól, inkább csak horol.
  • winnie #3
    "Egyszerrű, klisékre épülő, ezerszer láttunk már hasonlót. "

    nincs igazad. mondj 3 ilyen terrorfilmet az elmúlt 5 év mozis terméséből. oké, csak kettő.

    ezerszer, my ass.
  • asztosz #2
    Egyetértek!
    És még ráadásul bugyuta is volt!
  • kanduhr #1
    Egyszerrű, klisékre épülő, ezerszer láttunk már hasonlót. Minek folytatni?