Ötvös Tibor

D.J. Caruso a Dead Space rendezői székében

A Disturbia és a Sasszem rendezője, D.J. Caruso lett az Electronic Arts kiválasztottja sikeres játékuk, a Dead Space filmváltozatának rendezői posztjára. A direktor jelenleg a forgatókönyvírót keresi maga mellé.

Már korábban is lehetett hallani bizonyos pletykákat, miszerint az Electronic Arts nem elégszik meg a Dead Space rajzfilmmel, hanem szeretne egy rendes mozifilmet is készíteni a franchise alapján. Nos, a hírek szerint eme óhajuk valóra vált, hiszen bejelentették, miszerint D.J. Caruso lett az űrhorror filmverziójának direktora.



A hírek szerint a producerek és maga a rendező is most a megfelelő forgatókönyv kiválasztására helyezi a hangsúlyt, a szereplőket csak utána szerződtetik le. Aki ismeri a rendezőt, abban bizonyára felötlött kedvenc színésze, Shia LaBeouf neve, akivel mind a Disturbia, mind pedig a Sasszem kapcsán dolgozott együtt.

Caruso nem kommentálta a főszereplőre irányuló találgatásokat, így abszolút nem elképzelhetetlen a Transformers sztárjának esetleges felbukkanása a Dead Space-ben. A történet egyébként hűen követi majd a játék cselekményét, melyben az USG Ishimura bányászűrhajóval egy napon megszakad minden kapcsolat. A Cég szervizcsapatot küld a kommunikációs hiba kijavítására, Isaac Clarke fedélzeti mérnökkel a csapatban, akit személyes okok is vezérelnek. Ám a hajón nem az várja őket, amire számítottak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Slaanesh #12
    szívemből szóltál :)
  • Evin #11
    A rajzfilm, épp a játék előzményeit dolgozta fel.
    Én még nem láttam, de úgy tudom pont a bányászokról szól, hogy mi történt velük, mitől szakadt meg velük a kapcsolat.
  • Wittgen #10
    Ha nem egy jó kis 18+os horrort kerítenek a filmből, nagy a gyanúm, hogy ugyanolyan sorsra jut, mint a játékadaptációk 90%-a. Középszerűséget alig elérő film lesz a végeredmény. Bár mindenképpen meg fogom nézni, ha elkészül.
  • Wittgen #9
    A játékkal nem játszottam, a rajzfilmet láttam tavaly, de úgy rémlik, mintha pont a bányászkolónián levők szorultak volna segítségre, a film vége pedig az, ahogyan a játék kezdődik.
  • koschwarz #8
    érdekes, mindenkinek mennyire tetszik az a film...nem mintha annyira rossz lenne, de nekem annyira nem jött be a sztori.
  • 5i #7
    Ha olyan lesz, mint a Halálhajó (Event Horizon), akkor én már elégedett leszek.
  • koschwarz #6
    bár ez mindegyik játékadaptációra igaz lehet, de ennél különösen, hogy vagy egy alien szintű nagyon jó sci-fi horrort csinálnak belőle, vagy egy rendkívül ostoba, "csak vér ne fröcsögjön sok, az is sötétben, alig láthatóan" besorolású foshalmot.

    nincsenek illúzióim.
  • Jubei #5
    Ez a film listámon szerepel amit meg akarok nézni.
  • alien47 #4
    Ürhorror Pg13 -al akkor szivenszúrok valakit!

    Minimum R -es legyen.
  • boomsly #3
    Nem vagyok rajongója a túlélő horror játékoknak, de ezt a filmet nagyon várom!
    Remélem benne lesz minden, ami a játékot sikeressé tette.

    Mondjuk Shia Laböfföt nem tudom benne elképzelni.