Szekeres Viktor

Füttykoncert is lehet az RTL Klubon

A 2007-es siker után csak idő kérdése volt, hogy mikor folytatja az RTL Klub a Csillag születik című tehetségkutató valóságshow-ját, s egy kis szünet után úgy tűnik, hogy idén ősszel derülhet ki, hogy ki lesz Magyarország legfényesebb csillaga.

Lezárult a jelentkezés a Csillag születik című tehetségkutató második szériájára, s mint kiderült körülbelül hétezren vélték úgy, hogy esélyük lehet a reality közönségét és zsűrijét meggyőzni tudásukkal. Mint a válogatáson kiderült, szokás szerint énekesből és táncosból akadt a legtöbb, de megfordultak az RTL Klub produkciójának készítői előtt beatboxosok, illuzionisták, sőt, egy kutyatáncoltató, egy hipnotizáló bácsika és egy füttykoncertet adó úr is.


Tehát az első hírek szerint a mezőny sokszínű, csak reménykedni lehet abban, hogy a 2007-es első évaddal ellentétben ezúttal nem fog minden második próbálkozó énekelni, hanem valóban akadnak érdekes és értékes egyéb produkciók is az RTL felhozatalában.

Az első felvételek a tervek szerint jövő hét végén kezdődnek, ide, mivel természetesen 7000 produkció nem kerülhet képernyőre, már csak a legjobbak, esetleg a legrosszabbak kerülhetnek be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Athor #20
    Etinger, veled vagyok! Ákos, mindörökké!
  • Etinger #19
    Van még pár. Ákos Rulz.
  • Vogel #18
    +1
  • Narxis #17
  • johny777 #16
    „ősszel derülhet ki, hogy ki lesz Magyarország legfényesebb csillaga.” . Addig fog fényleni ez a csillag, míg műsorban lesz, utána szépen kihuny, a kutya sem fog vele foglalkozni, esetleg csinálnak vele egy két riportot 2-3 hónaponként, kiderül 6 lábujja nőtt, és pont ő Mari néni kedvence, és minden szombatonként mézes nokedlit eszik.
    Én szemszögömből Magyarországnak egy fényes csillaga van, és az Máté Péter. Zeneszerző, énekes. Lehet, hogy nem ide illik, hanem a Megasztárba de, ezek a szerencsétlen majmok, akik ezekből a hoki műsorokból kikerültek, még e törtrészét sem érték el, amit ő elért.
  • winnie #15
    végre, istenem, hadd boruljak le:)

    már volt szó erről más topikban is, ott is leírtam, hogy tudom, én vagyok a hülye, hogy azt hiszem, hogy valakinek leesik bármilyen ironikus megjegyzés (valljuk meg, mindenhol olvasni, hogy sokkal több a butaember magyarországon, mint a nem-buta. logikus, hogy a neten is. logikus, hogy az sg-n is. logikus, hogy a fórumokon is, így nem kéne melepődnöm.)

    de valahol számomra hihetetlen, hogy mindig akad olyan, aki először jár a fórumon és nem veszi észre, hogy ha jön egy tv2 vagy rtl-hír, akkor mindig akad valaki okostojás és benyögi: "épp az ilyenek miatt nem nézek tévét 5 éve" vagy "nekem nincs is tévém" vagy "csak discovery-t vagy natgeót nézek".
  • winnie #14
    "ahogy próbálsz bután és szűk látókörűen érvelni a semmi mellett, közben pedig oltogatsz mindenkit szanaszét, mert neadjisten azt meri mondani valamire, hogy jó film."

    hehe, ez viszont vicces volt, muszáj kiemelni, hiszen látszik az izzadságszag, ahogy a kollega fogást keres, de nem talál. (jó film? én szoktam karodskodni amellett, hogy nehogy már az baj legyen, ha valakinek más véleménye van. itt szerintem nagy keverés lehet valakivel. vagy csak valaki nem érti az iróniát.)

    mindenesetre mindent el kell valahol kezdeni, tény, de olyat még senki nem mondott rám, hogy szűklátókörű vagyok, hiszen tévés ügyben kábé mindig csak akkor szólalok meg, amikor az olyan csőlátású mondatok hangoznak el, hogy

    - azért bukott meg, mert amerikai tévénézők hülyék
    - a tv2 meg az rtl-en csak sz-r megy
    - ezek a celebek nem tettek le semmit az asztalra
    - a nézettségmérésnek semmi értelme
    - az rtl-en két reklám között van egy kis film

    és tsai, a többi 100-szor leírt és megválaszolt témakör. kicsit unalmas, valljuk meg, hogy mindig, szinte minden topikban ilyesmiről van szó.

    szóval mit ne mondjak, muris olvasni, hogy ha jön egy okosember a szokásos mantrával és próbálom felnyitni a szemét, hogy ne csőbe nézzen, akkor megkapom, hogy én vagyok szűklátókörű, de elfogadom ezt a címkét is:)

    (nem, ebben a topikban nem akartam szemet felnyitni, csak jót röhögtem a diszkoveris kommenten és ironizáltam egy sort azon, hogy a kertévé utálók az rtl-en a reklámokat szidják, de egy sokkal több reklámot sokkal gyakrabban adó csatorna esetében fel sem merül a reklámmennyiség.)
  • Butterbean47 #13
    ha megint akkorát esik a sthol akkor jöhetXD vagy az egy másik műsor

    (nem szoktam tv-t nézni)
  • winnie #12
    maniakus1, miért érzed fontosnak, hogy folyamatosan, mindenbe beleugass? Kurva unalmas már, hogy nem csak itt, hanem zárt oldalak fórumán/hozzászólásainál is járatod a szádat és nem hiszem el, hogy nem veszed észre, hogy senkit nem érdekel a kioktató stílusod. Én is csak azért írok, mert kifejezetten elegem van már belőled, ha meglátom a nickedet valahol, elkap a hányinger.

    A discovery igenis jó csatorna, és főleg azért, mert reality-k mennek rajtam jó reality-k, nem is tudom, hogy miért érzed úgy, hogy érvelni kell mellette, amikor senki nem írta, hogy rossz lenne. és igen értéket..., izé, jó, ezt a csacsiságot nem bírom röhögés nélkül leírni. megyek, megnézem az értékeket a ma esti műsorban:
    - Chris Ryan bemutatja: Rendőrségi elit alakulatok (ism. sor.) - Kolumbia
    - Hátborzongató gyilkosságok - A turistagyilkos
    - Amcsi motorok (am. dok. sor., 2003) - A Nemzetőrség, 2. rész
    - Újjáépítők - Tuningolt autó
    - Megrázó történetek (dokumentumf.) (ism.) - A világ legmagasabb embere
  • Etinger #11
    Képzeld el ha csak a fix tv a bp tv meg az atv jönne be ;)