Szekeres Viktor

Celebekkel forgat valóságshow-t a TV2

A legújabb sajtóértesülések szerint a TV2 addig akarja ütni a celebvasat, amíg az meleg. Mivel itthon jelenleg a sztárimádat a csúcspontján jár, ezért minden bizonnyal egy újabb celebes reality-nek hatalmas sikere lenne. Legalábbis a csatornánál ezt gondolják.

Először a Blikk adott hírt arról, hogy Szőke András mekkora felfordulást okozott Szombathelyen az egyik hipermarketben, ahol, mint bolti alkalmazott próbált térülni-fordulni, s főnökei az eladótól az árufeltöltőig majd minden "poszton" bevetették.


Bár a tudósítás nem szól arról, hogy megannyi kamera vette volna körül a filmrendezőt, a lap információi szerint Szőke bolti jelenléte a TV2 egy új celebes produkciójához, egy valóságshow-hoz köthető, melyben hazánk legnagyobb sztárjai, Szőkétől Balázs Kláriig fogják levedleni celeb imidzsüket, hogy kiderüljön, vajon hétköznapi emberként is boldogulnak-e.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • johny777 #21
    akkor most arra vágsz fel, hogy tévedtél?:) Miért tévedtem volna, te még látod adásban? Milyen TV-t nézel?

    ??? a tököd sem kíváncsi rá, de ilyeneket tudsz. ez hogy jön össze? Lehet számodra hihetetlen, de én naponta szeretek értesülni a friss hírekről. Igaz hogy becsúszik egy két ilyen marhaság mellé. Nyomják, mert kell a nézetség.

    az embert nem csak a celebek érdeklik, hanem ismeretlen emberek tragédiái. szerintem utóbbi sokkal aggasztóbb.) Kíváncsi lennék, ha készítenénk egy felmérést, hogy kik nézik, kik olvassák ezt a sz*rt, vajon milyen korosztály, milyen nemű embereket érdekli?
    Az okosabbja tudja, hogy az ilyen szennylapokban csak az oldalszámok igazak, a TV-ben is csak azért híresztelik ezeket, hogy tényleg legyen nézetség, mert ez izgalmasabb, mint egy rántotta elkészítése.
  • winnie #20
    "Ott van a Kalandra Fal, mikor megtudtam, hogy celebek lesznek benne, Balázs fogja vezetni, már akkor megmondtam tuti bukta. "

    akkor most arra vágsz fel, hogy tévedtél?:) ez... korrekt. őszinte. tiszteletreméltó.

    "a tököm se kíváncsi rá. PL: tegnap Klaudia Gesztesi szakítottak,(több hónapja) kiderül, hogy Klaudiát az apja verte, ÉS?"

    ??? a tököd sem kíváncsi rá, de ilyeneket tudsz. ez hogy jön össze?

    "És ki a fa*om kíváncsi arra, hogy Klaudiával mi van?""

    fél-1 millió ember? nem véletlen az állandó címlapos jelenlét, hiszen a bulvárlapok pontosan tudják, hogy ők mekkora húzónevek. komolyan mondom, hogy érdemes megvizsgálnod, hogy egy kivételével (én sem értem...:) a liptai-gesztesi címlapok mennyivel produkáltak nagyobb eladást, mint egy sima gaál noémis címlap. (a celebek mellett még van egy erős vonzerő, a gyerek- és családtragédiák. az elmúlt két hónapban 8 ilyen címlap volt, ha jól számolom. no komment. az embert nem csak a celebek érdeklik, hanem ismeretlen emberek tragédiái. szerintem utóbbi sokkal aggasztóbb.)
  • winnie #19
    "Hű akkor én is távirányítható zombi vagyok asszem. Volt egyszer, hogy a Gyűrűk Urát vetítette az RTL Klub, és az az egyik kedvenc filmem"

    nem hinném, hogy az lennél. nem filmekről van szó, amiket számtalan platformon meg lehet nézni, hanem eleve tévékre gyártott produkciókról, amiknek a tévé az elsődleges megjelenési formája. (meg aztán: nyilván, ha már látott valamit egyszer az ember, nem feltétlenül nézi meg még egyszer.)

    a távirányítható zombira a példa lent található. ez nem az:)
  • Justil #18
    "TV2 meg az RTL is nem tudom, honnan veszi, hogy a Celebeket ennyire imádják, pedig szerintem a tököm se kíváncsi rá."

    El vagy tévedve, sajnos, ugyanis nagyon is kíváncsiak rá az emberek. Hiszen nézik. Ha nem néznék, tuti valami mást találnának ki, nem azt mondom, hogy jobbat, sőt, de mást. De nem szükséges, mert így is hatalmas nézettségük van, pontosan nem tudom de a magyar lakosság egy jó nagy hányadát le tudják ültetni minden este a doboz elé.
  • 123sawyer456 #17
    Telt ház a mozikban a jegyeket már eladták
    sztárok világát bámulják kik magukét feladták...

    ennyi
  • blessyou #16
    Hű akkor én is távirányítható zombi vagyok asszem. Volt egyszer, hogy a Gyűrűk Urát vetítette az RTL Klub, és az az egyik kedvenc filmem. De nem néztem meg. És miért nem? Mert nem bírtam elviselni, hogy 4 órára volt kinyújtva a műsor a reklámok miatt, és végig ott "bugyborékolt" a szombat esti láz animált logója a sarokban, rikító narancssárgán. akkor kezdtem el leszokni a tévéről. Aztán, mivel kollégista vagyok, anyám meg egyedül él otthon, kikötette a tévét, mert senki nem nézte (én nem voltam otthon, neki meg nem volt érdekes). Azóta kb kéthetente szoktam tévézni, amikor otthon vagyok, és akkor is csak a híradót szoktam az m1-en, meg a Beugrót.
  • johny777 #15
    Gyerekek, minek ide TV? Akinek viszonylag jó net van, bármilyen műsort kénye kedve szerint nézhet. Azt a filmet, sorozatot nézi, amihez kedve van.

    "Quantum Leap"-et újra kezdte adni valamennyik csatorna, de borzalmas szinkronnal.

    TV2 meg az RTL is nem tudom, honnan veszi, hogy a Celebeket ennyire imádják, pedig szerintem a tököm se kíváncsi rá. PL: tegnap Klaudia Gesztesi szakítottak,(több hónapja) kiderül, hogy Klaudiát az apja verte, ÉS?
    Hány olyan gyerek nő fel ebben a redves országban, akit vernek a szülei, akinek alkoholista az apja? És ki a fa*om kíváncsi arra, hogy Klaudiával mi van?

    Ott van a Kalandra Fal, mikor megtudtam, hogy celebek lesznek benne, Balázs fogja vezetni, már akkor megmondtam tuti bukta. Nincs semmi bajom Balázzsal, de neki csak a Balázs show állt jól, ott tudta nyomni a hülye szövegét a hülye embereknek.

    Néha napján ha egy két jó vígjátékot beraknak, azokat még meg lehet nézni, de egy jó szaftos akció, vagy horror filmet már nem mert a szaftos részeket vágják ki belőle. Ki tudja, lehet, gondol egyet az ORTT és a poénokat is kifogja vágni a filmből.

    Az a lényeg, hogy a csatornák ahelyett, hogy kitalálnának valami ujjat, a bevált módszert választja, csinál egy szar műsort a szar celebekkel (szerintük viccesek, de én nem tudok rajtuk röhögni).
  • Justil #14
    Azt sem értem amúgy, hogy az emberek hogy a faxxba nem zavarja az, hogy egy atom szűk kínálatból választhatnak, és sokan mégis úgy érzik, hogy hát itt bizony megvan a választás szabadsága, azt néznek, "amit akarnak".
    Könyörgöm, hát még a neten sem ez van, csak itt azért jóval nagyobb, és adott esetben minőségibb a néznivaló.
    Talán azt lehet mondani, nem is a hülye a legjobb szó rájuk (visszautalva a korábbi hozzászólásaimra), hanem az igénytelen.
    Aki tévét néz, az igénytelen. Nem az, aki megnézi a kedvenc sorozatát, vagy mittomén vmi filmet ami nagyon érdekli (és nem akar/nem tud warezolni), vagy szóval bármi célzottan megtekintett műsor (ha az nem a Győzike show) más tészta, de aki csak úgy leül, hogy tévézik és mindezt rendszeresen teszi...az szerintem igénytelen :(
  • Gerygrey #13
    távirányítható zombiról, mert ha kijelenti, hogy nem néz tévét, s ezután a tévébe kerülne a kedvenc műsora/filmje/sorozata/meccse, akkor nem nézné meg, mert korábban kijelentette, hogy nem néz tévét, mert a tévé máskor, más időpontban tudomisén, celeb show-t ad.

    Engem nem érdekelne ha mondjuk hétfő este 7 körül celeb show-t adna a tévé, ettől még nézném kedden este 7-kor, ha akkor lenne valami más amiben nem ezek a celebeknek nevezett életformák majomkodnak. De minden nap ez megy, ha meg mégis van valami értelmes műsor/film, az általában este 10-11 órai kezdettel, éjfélig meg nem maradok fent egy filmért. Ráadásul pocsék minőségben kapom (egy HD plazmán hadd' ne nézzek már analóg, 4:3 képarányú SD adást), szarrá vagdosva, szar szinkronnal, szar reklámokkal. Én nem divatból nem nézek tévét, hanem mert számomra SZAR. Minden szempontból, egyetlen érvet nem tudok mondani amellett hogy egy TV adó helyett ne a torrentet válasszam mindenre, ami nem híradó vagy hasonló.

    a tévéadás ingyenes. nem kell fizetni érte.

    Tényleg? Akkor a UPC mire szedi tőlem azt a havi 5 rugót? Na máris beperelem őket, hogy ingyenes szolgáltatást pénzért árulnak :)
  • gabeone #12
    winnie, téged be kellene íratni egy kezelésre

    Szerinted a csatorna munkatársait ki fizeti meg, miből fizetik meg? A discoverynek kellene "ingyenesnek" lennie, nem ennek a szemétnek.

    A divat, hogy kapcsolódik a nem nézek tv-t döntéshez? Talán a 80 perces film mellett nem éri meg végignézni 3-4 egyenként 10 perces reklámot is.

    Annyi ostobaságot írtál 2 hozzászólás alatt, hogy azt mér nehéz épp ésszel felfogni..

    Többet nem fogok írni neked, s azt sem olvasom el, hogy mit írsz erre válasznak. Bocs, de nem érdekel a hülyeséged.